Τι είναι το Donabook ?

Ένα νέο σάιτ έχει εδώ και λίγο καιρό κάνει την παρουσία του στην Ελλάδα και ομολογουμένως έχει κάνει πάταγο, αν κρίνουμε από την επισκεψιμότητά του!

Πρόκειται για το Donabook, ένα σάιτ πολύ μοντέρνο και απλό στη χρήση του, όπως είδαμε αφού το χρησιμοποιήσαμε, όπως κάνουμε πάντα!

Εκτός από τη βασική έκδοση που υπάρχει για υπολογιστές μέσω browser, δοκιμάσαμε και την Android εφαρμογή, γιατί μας αρέσουν τα κινητά και είναι πραγματικά από τις πιο γρήγορες chat εφαρμογές που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Απλό στην πλοήγηση, με λίστα επαφών, Αναζήτηση ατόμων και ξεχωριστά το προσωπικό σου προφίλ που το διαμορφώνεις όπως θες. Σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τις φωτογραφίες σου σε διάφορες κατηγορίες, όπως κάνουν αρκετά σοβαρά σάιτ, ώστε να δίνεις πρόσβαση εσύ σε όποιον ή όποια θες να βλέπει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα αποθηκευσης φωτογραφιών και βίντεο σε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που δεν θα τις βλέπει κανείς , παρά μόνο εσύ, επίσης πολύ χρήσιμο!

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί του έχουν αντιγράψει πολλά στοιχεία απο το παλιό Lunona, λογικά προσπαθώντας να το αντιγράψουν επειδή το Lunona είναι από τα πιο παλιά.

Πολλά υποσχόμενο, καθώς αναφέρει ότι τα Ραντεβού εδώ θεωρούνται σίγουρα και επιτυχημένα. Παρατηρήσαμε ότι δεν έχει πάντα τον αναμενόμενο κόσμο, αν και η εμπειρία μας έχει δείξει ότι αυτό δεν είναι κακό, γιατί όπου μαζεύεται πάρα πολύς κόσμος, χαλάει η ποιότητα και συνήθως γίνεται δευτεροκλασσάτο ένα τέτοιο σάιτ αν μαζεύει τον κάθε ένα.

Φαίνεται σοβαρό και αξιόπιστο και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι “είναι το απόλυτο site γνωριμιών, που έχει αποδεδειγμένα και σίγουρα αποτελέσματα. Σε όλα τα άλλα site για γνωριμίες με γυναίκες και γνωριμίες με άντρες, οι όμορφες γυναίκες κατακλύζονται από μηνύματα με προτάσεις γνωριμίας ενώ οι ωραίοι άντρες με υψηλά στάνταρ συχνά απορρίπτονται χωρίς να τους δοθεί κάποια ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους.”

Ρίξαμε και μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις, οκ, βοηθητικές.

Εμάς πάντως μας έπεισε και θα το ξαναεπισκεφτούμε σε λίγο διάστημα για να δούμε εάν διατηρεί αυτό το υψηλό επίπεδο! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *