Γιατί τόση φασαρία με το Donabook ?

Έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια να γράφουν για το νέο σάιτ γνωριμιών στην Ελλάδα, το Donabook.com !

Τώρα άρχισε πολύς κόσμος να το αναζητεί, εμείς βέβαια το έχουμε ανακαλύψει εδώ και αρκετό καιρό, στις αρχές του χρόνου περίπου.

Δυνατή παρουσία και με πολύ ωραίο design και αρκετά προχωρημένη εφαρμογή.

Φασαρία προκαλεί στους άντρες το γεγονός ότι έχουν ήδη μαζευτεί εκεί πανέμορφες κοπέλες από κάθε πόλη της Ελλάδας και αναζητούν παρέα, συντροφιά, γνωριμίες, ραντεβού, παρέα για ταξίδια και άλλα.

Κάτι πρέπει να γίνεται καλά εκεί, δεν εξηγείται αλλιώς καθώς μέχρι στιγμής από την κινητηκότητα που παρατηρούμε και εμείς από τις αναζητήσεις σας, πάρα πολλοί άντρες πλέον το επιλέγουν ως την πιο σωστή επιλογή για dating.

Κάτι βασικό! Οι κοπέλες παρατηρήσαμε ότι δεν απαντάνε αμέσως! Μπορεί να φας και χυλόπιτα, δεν είναι εύκολες και πολλές σνομπαρουν αν δεν τους κάνεις το κλικ. (εμείς δηλάδη φάγαμε κάποιες.. μείναμε στο .. «διαβάστηκε»! )

Στείλε έξυπνα μηνύματα και ξεκίνα να πολιορκείς όποια σου αρέσει πριν στην κατακτήσει κάποιος άλλος.

The ultimate dating site, λένε οι ίδιοι, και εμείς μπορούμε να πούμε πως όντως είναι μοναδικό, καθώς έχει μεν τεχνολογίες ίδιες με το Lunona, αλλά οκ, εμείς ξέρουμε ότι πάρα πολλά σάιτ παγκοσμίως παίρνουν ιδέες από αυτό, καθώς είναι από τα πιο παλιά και διαχρονικά σάιτ γνωριμιών.

Μήπως να μπεις κι εσύ να κάνεις λίγο…φασαρία εκεί? Παρατηρήσαμε ότι δίνουν δώρο αρκετά κρέντιτς για συνομιλίες!

Μήπως να το εκμεταλλευτείς?? Μπες εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *