Βρες ταίρι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μη χάσεις το χρόνο σου σε άσκοπες αναζητήσεις, βρες την ιδανική παρέα που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά στη μεγαλύτερη γιορτή του έρωτα! Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Βάλε τα καλά σου, απαραιτήτως λουλούδια, ιδανικά το ραντεβού σου θα το ξεκινήσεις σε ένα ρομαντικό εστιατόριο και θα προσφέρεις στο ταίρι σου ένα ωραίο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Μην ξεχάσεις, είναι πολύ σημαντικό να είναι όλα έτοιμα και προετοιμασμένα από πριν. Επίλεξε ένα ωραίο (κυριλέ) εστιατόριο, ειδικά αν είναι και πρώτο ραντεβού! Φρόντισε να παραγγείλεις κάτι ελαφρύ εάν πιστεύεις ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Πάντα να ρωτάς τη συνοδό σου για τις προτιμήσεις της και να την αφήνεις να επιλέγει ότι την ευχαριστεί. Ένα ωραίο κρασί θα είναι η αρχή του εγκεφαλικού παιχνιδιού που οι γυναίκες αρέσκονται.

Εάν δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (και μεταξύ μας, για τη νύχτα..) εμείς σου έχουμε σε αυτό το λίνκ εδώ μαζεμένα όλα τα σάιτ που μπορείς να αναζητήσεις κοπέλες για να περάσεις μία αξέχαστη ερωτική και βαλεντινίστικη βραδιά.

Στο νούμερο ένα της κατάταξης με βάση τις αξιολογήσεις και τα σχόλια των επισκεπτών μας παραμένει το καινούριο σχετικά Donabook, το οποίο έχει αρχίσει και γνωρίζει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και από τους άντρες της Ελλάδας αλλά και από τις γυναίκες.

Το αρνητικό του είναι πως και μετά την τελευταία μας επίσκεψη είδαμε πως οι ηλικίες των γυναικών είναι απο 22 έως 32 περίπου, δεν υπάρχουν οι ηλικίες πάνω απο 40 σίγουρα, οπότε μη χάσεις το χρόνο σου εκεί εάν ψάχνεις για ηλικίες πάνω από 40, δεν είναι κατάλληλο.

Τέλος, είδαμε πως έχουν ξεκινήσει προσφορά για λίγες ημέρες και μοιράζουν πολλά δωρεάν credits για δωρεάν μηνύματα και συνομιλίες γενικά σε κάθε τους πακέτο, με αποτέλεσμα να είναι το πλέον συμφέρον σάιτ στη κατηγορία του συγκριτικά με όλα τα άλλα.

Εντύπωση μας κάνει ότι το παλιό και κραταιό Lunona, βλέπουμε σιγά σιγά να μειώνει την επισκεψιμότητά του, ίσως να οφείλεται στις αλλαγές που έχει κάνει στους τρόπους πληρωμής του. Δικαίως κερδίζει το Donabook το κόσμο γιατί έχει πάρει απο τις τεχνολογίες του πρώτου και ο κόσμος δείχνει να το έχει εμπιστευτεί.

Μπες, βρες την κατάλληλη παρέα και σχεδίασε ένα τέλειο ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και είναι καθημερινή, είναι πολύ πιθανό τα περισσότερα ζευγάρια να το γιορτάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Μήπως είναι και μια καλή ευκαιρία να κανονίσεις με τη “βαλεντίνα σου” ένα διήμερο?

Σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια, ότι και αν επιλέξεις να κάνεις την ημέρα αυτή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *