PerfectDate

35%
45%
55%
75%
75%
50%
50%

To perfectdate είναι μια Ελληνική ιστοσελίδα διαδικτυακών γνωριμιών που σκοπό έχει να φέρει όλους τους Έλληνες και ελληνίδες – και όχι μόνο – ποιο κοντά μέσα από τη πλατφόρμα τους.
Ένα πολύ προσεγμένο και επαγγελματικά σχεδιασμένο σαιτ γνωριμιών που εντυπωσιάζει με την καλαισθησία και το στυλ του.
Η εγγραφή στο Perfectdate. gr είναι εντελώς Δωρεάν. Μπορείς όμως να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου σε πλατινένιο μέλος και να έχεις περισσότερα ωφελήματα.
Με τον Δωρεάν λογαριασμό σου μπορείς να στείλεις και να λάβεις μηνύματα, να κάνεις αναζήτηση άλλων μελών και να δεις τις φωτογραφίες τους, να κάνετε Δωρεάν Βίντεο-τσατ και πάνω απ’όλα, να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Σαν Πλατινένιο μέλος εκτός από τα ωφελήματα της Δωρεάν συνδρομής θα μπορείς να πραγματοποιείς λεπτομερής αναζητήσεις στον ιστοχώρο (ηλικία, περιοχή, ενδιαφέροντα), θα μπορείς να μιλάς με όλα τα μέλη του ιστοχώρου, και πολλά αλλά που κάνουν τη συνδρομή να δίνει μεγάλη αξία στα λεφτά σας.
Επίσης το perfectdate. gr ‘’περηφανεύεται για την 5 αστέρων ασφάλεια προσωπικών δεδομένων που παρέχει στα μέλη του.

Αν ψάχνεις για ένα επαγγελματικό χώρο διαδικτυακών γνωριμιών για να γνωρίσεις νέα άτομα και τον έρωτα τότε κάνε την εγγραφή σου στο perfectdate.gr και δεν θα το μετανιώσεις.

Εμείς σου κάναμε όσο πιο αναλυτικά μπορούσαμε μια παρουσίαση, εάν το επιθυμείς μπορείς να το δεις και μόνος σου εδώ.

25 Comments

  • Rania

    ( - )

    ΤίτλοςΣχεση

    Σχόλιο
    Σχεση με μορφωμένο καλλιεργημένο άνδρα έως 60 ετων

  • Δημητρης

    ( - )

    ΤίτλοςΜια χαρα

    Σχόλιο
    Λοιπόν,εγω το βρήκα μια χαρά σάιτ.Γνωρισα σε 2 μήνες αρκετές κοπέλες,κάποιες αξιόλογες,κάποιες όχι Κ βρίσκομαι ηδη σε σχέση εδώ Κ 1 χρονο περίπου.Θελει προσοχή Κ καλή διαχείρηση,Κ ολα θα πάνε καλά...Καλή τυχη σε όλους!

    Θετικά
    Πολλές επιλογές σε προφίλ ανθρώπων!

    Αρνητικά
    Οκ,πάντα μπορεί να σου ερθει άλλος άνθρωπος στο ραντεβού από αυτόν που βλέπεις στη φωτο...δεν φταίει όμως το σάιτ...

  • Παναγιώτης Αθήνα

    ( - )

    ΤίτλοςΤο προτείνω

    Σχόλιο
    Το πιο σοβαρό site. Εγώ σε όσες έστελνα μήνυμα όχι μόνο μου απαντούσαν αλλά και βγαίναμε για να γνωριστούμε. Και τα είκοσι ευρώ περίπου συνδρομή το μήνα δεν είναι κάνα σπουδαίο ποσό. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα. Τώρα εάν τα μέλη δίνουν ψεύτικα στοιχεία για τον εαυτό τους... δεν φταίει το site για αυτό. Καλή επιτυχία σε όλους.

    Θετικά
    Έγκυρη σελίδα γνωριμιών.

    Αρνητικά
    Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό.

  • φλώρος

    ( - )

    ΤίτλοςΕνημέρωση

    Σχόλιο
    Το εν λόγω site δεν έιναι ούτε για μιξοπαρθένες, που θέλουν δεμένο γαίδαρο πριν δόσουν το αιδοίο τους. Ούτε επίσης για σκατόφλωρους που νομίζουν ότι είναι άντρες. Η συνδρομή είναι δίκαιη και σωστή. Από άποψη ασφάλειας, είναι το καλύτερο δυνατό. Άμα έχεις σάπιο καβουρδιστίρι δεν σε αφείνει να κάνεις λογαριασμό. Μιξοπαρθένες θα μείνετε για πάντα γεροντοκόρες. Σκατόφλωροι ποτέ δεν θα κάνετε οικογένεια γιατί είσατε "παντρεμένοι" με τις μάνες σας.

    Θετικά
    Είναι τέλειο

    Αρνητικά
    Τίποτα απολύτως.

  • Spiros

    ( - )

    ΤίτλοςΜπορω να πω καλο

    Σχόλιο
    Εγω προσωπικα θα πω οτι ειναι καλο. Ψευτικοι ανθρωποι υπαρχουν παντου. Εχω χτυπησει καλες περιπτωσεις. Με μια ειχα ελευθερη σχεση 6 χρονια. Με αυτη που ειμαι τωρα 1 χρονο. Οι ελληνιδες βαζουν παλιες φωτο και λενε ψεματα στην ηλικια. Μια ελεγε οτι ηταν 51 και οταν ηρθε στο ραντεβου δεν μορουσε να περπατησει σαν ναταν 109 χρονων. Το σαιτ δεν μπορει να ψταιει κατι σε αυτο.! Και στο badoo εχω βρει γυναικες και εχω περασει καλα. Εκει εχει πιο πολλες Ρωσιδες Βουλγαρες κλπ. Λεφτα δε μου ζητησε καμια. Βεβαια ειμαι χουβαρφας, ταξιδακια δωρακια ρουχα αρωματα καλο φαγητο και τα αναλογα που θελουν οι γυναικες. Θελει προσπαθεια επιμονη υπομονη και το ψωμακι βγαινει. Συγκριτικα με κατι αλλα σαιτ αυτο ειναι μια χαρα. Ουτε στον Αντ1 ανηκει. Δεν ασχολειται ο Κυριακου με ψιχουλα.........!!!

  • Ανώνυμος

    ( - )

    ΤίτλοςΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.!

    Σχόλιο
    Εχω διοφορετικη γνωμη. Ειμαι fun τετοιων σαιτ. Οπωσδηποτε θελει συνδρομη, τοποτα και πουθενα δεν ειναι δωρεαν. Εγω δεν εχω βρει ψευτικα προφιλ. Στο σαιτ αυτο εχω βγει με αρκετες ομως εκανα σχεση με 4 κυριες. Καθως και στο badoo. Καλες κυριες. Περασα και περναω καλα. Καμια δε μου ζητησε λεφτα για σεξ. Tωρα γιατι μερικοι δεν τα καταφερνουν, μαλλον δε φταιει το σαιτ.

  • NINA

    ( - )

    ΤίτλοςΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙ

    Σχόλιο
    Είμαι γυναίκα, έχω χρησιμοποιήσει το σαιτ πολλές φορές. Ανάλογα με το προφίλ που εσύ χτίζεις, έρχονται και οι απαντήσεις. Προφανώς και υπάρχουν επαγγελματίες καμάκια (που συχνά συμμετέχουν και σε πολλά σαιτ οι ίδιοι). Δεδομένου όμως ότι εγώ δεν δημοσίευσα ποτέ ούτε καποια σεξυ φωτογραφία μου, ούτε κάποιο κείμενο με υποσχέσεις αλλά ήμουν εξαιρετικά ειλικρινής στο τι θέλω και σοβαρή στη γραφή μου, είχα κρούσεις και από αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους. Δύο φορές έχω κάνει σχέση από κει μέσα. Η μία κράτησε ενάμισυ χρόνο, η άλλη κρατάει ακόμα. Γενικά το διαδίκτυο και η ανωνυμία του έχει κινδύνους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί.

    Θετικά
    Εχει αρκετά προφίλ ώριμων ανθρώπων, κι ΄οχι μόνο πιτσιρικάδων όπως άλλα σαϊτ

    Αρνητικά
    Όλα όσα μπορεί να έχει μια τέτοια ιστοσελίδα, δηλ. ψεύτικα προφίλ, ακριβή τιμολόγηση. Όμως ξέρουμε πού μπαίνουμε. Το διαδίκτυο δεν είναι σαλόνι σπιτιού όπου γνωρίζεις ιδιοκτήτες και καλεσμένους, τι να κάνουμε

  • Νικος

    ( - )

    ΤίτλοςΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΜΙΣΗ

    Σχόλιο
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ. ΟΥΤΕ 10 ΠΡΟΦΙΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ, Κ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.

    Θετικά
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.

    Αρνητικά
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ....ΣΕ ΠΟΙΑ?

  • ΧΑΡΗΣ

    ( - )

    ΤίτλοςΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Σχόλιο
    Ρε μάγκες εσείς που βρήκατε ταίρι εδώ και χρόνια τι κάνετε μέσα στο site ακόμα? Μπαίνετε για να πείτε πόσο καλό είναι? ΧΑΧΑΧΑΧΑ, κορόιδα οι υπόλοιποι που πάτε και δίνετε φράγκα σε απατεώνες!

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Nai!

    Σχόλιο :
    Prepei na einai polu oraio site!

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : pliromi

    Σχόλιο :
    thelo na gino platinenio melos na pliroso ala den exo pistotiki karta pos mporo na pliroso

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : scammers απατη me ρωσιδες

    Σχόλιο :
    προσοχη πρωτα ειναι ολα οκ σε ερωτευονται και ζητουν χρηματα για να ερθουν ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
    lentochkavkose@gmail.com

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Απάτη μου μυρίζει

    Σχόλιο :
    Το perfectdate μου φέρνει σε απάτη. Έχω στείλει πάνω από 700 κλεισίματα ματιού και μηνύματα έχω δει πάνω από 1200 profiles γυναικών και απάντηση έχω πάρει 3 φορές. Την μία από Ρωσίδα η οποία μου έστειλε απάντηση σε μήνυμα χωρίς να είναι πλατινένιο μέλος ενώ αυτή την δυνατότητα την έχουν μόνο πλατινένια μέλη!!!! Την άλλη από μια νοτιοαφρικανή και μια φορά από μια ελληνίδα. Στο δε chat σε όσα μέλη έχω προσπαθήσει ( μιλάμε για πολλές εκατοντάδες φορές) δεν απάντησε ποτέ κανείς και μερικές δύο η τρεις που απαντήσανε ήταν τελείως μονολεκτικές απαντήσεις. Παίζει δυνατά να επικοινωνούν τίποτα ιδιοκτήτες του perfect date. Τα δε μέλη φαίνονται ατέλειωτα. Πως σε μια κοινότητα τόσο τεράστια είναι αδύνατον να επικοινωνήσεις της στιγμή που όλοι ζητιάνε αυτό ακριβώς το πράγμα μου είναι αδιανόητο. Πρέπει να είμαι ο κουασιμόδος η να βρωμάει ο υπολογιστής όταν κάποια ανοίγει το προφίλ μου. Ψάχνω να κάνω καταγγελία γιατί κάτι δεν πάει καλά στα σίγουρα. Ως τότε παίδες το νου σας το site κατ εμέ είναι μεγάλη μούφα. Είναι και πολλά ακόμα που άμα αρχίσω τελειωμό δεν θα έχω. Τα γράφω εδώ γιατί η google βγάζει πρώτο αυτόν τον ιστό τόπο αν πατήσεις απάτη perfectdate. Κρίμα, πραγματικά κρίμα.

    Θετικά :
    Αν ηταν αυτο που επρεπε να ειναι θα ηταν πολυ καλο αλλα…..

    Αρνητικά :
    Φανταστείτε ένα νεκροταφείο

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Μιχα&

    Σχόλιο :
    Εχεις απολυτο δίκιο το ξέρω από κάποιους γνωστούς που γράφτηκαν και τους συμβαίνει ακριβώς το ίδιο δεν τους απαντάει κανείς…….

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : μεγαλύτερη απατη… από αυτή δεν υπάρχει απλά!

    Σχόλιο :
    Χειρότερο σάιτ από το συγκεκριμένο δεν υπάρχει!! Είμαι κοπέλα μπήκα από περιέργεια κ όχι τόσο για γνωριμία!! Καταρχήν τα μέλη που έχει είναι ελάχιστα απλά τα αναγράφει αρκετές φορές προκειμένω να φαίνονται αρκετά στον αριθμό!!! Τα μηνύματα που λάμβανα στην αρχή θεωρούσα ότι ήταν τυχαία!!!ήταν όλα ερωτικού περιεχομένου κ όχι γνωριμίας και φυσικά από διαφορετικούς χρήστες όταν αναρωτήθηκα και μίλησα σε κάποιον παλιό χρήστη σε αυτό μου είπε ότι επί το πλείστον αυτό γίνεται στο συγκεκριμένο με αλλοδαπές οι οποίες τις βάζει το perfect προκειμένου να έχεις επισκεψιμότητα!! Το θεωρώ εντελώς ακατάλληλο και ανάρμοστο!! Λυπάμαι απλά γιατί την “πατάνε” κ άλλοι!

    Θετικά :
    Καμία μα καμία!!!!

    Αρνητικά :
    Πολλές!!!!!μπορώ να πω ότι όλο είναι μια αδυναμία!!

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Perfectdate ΑΠΑΤΗ (με ρίξιμο στάχτης στα μάτια)

    Σχόλιο :
    ήρθε η ώρα της ΕΕΤΤ να το κλείσει οριστικά. Σε δημοσιεύουν (το προφίλ σου)χωρίς να γνωρίζεις και σε άλλα παρόμοια του ίδιου ‘κύκλου’. Στέλνουν μηνύματα οι διαχειριστές με ψεύτικα email (στάχτη στα μάτια) που ανοίγουν αυτοί ώστε να ”αρμέγουν” τα Πλατινένια μέλη!
    ΠΡΟΣΟΧΗ. ο ΑΝΤΕΝΝΑ δεν έχει υπαιτιότητα? ο εισαγγελέας ???

    Θετικά :
    1 στα 100

    Αρνητικά :
    100 στα 1

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : ma pou einai ola ayta ?

    Σχόλιο :
    ma pou einai ola ayta pou lene oi parapano ?
    to sait einai mia xara se thema aksiopistias kai ayto to katalaveni kanis apo to ti kiklofori ekei mesa ,den vlepis tis gkomenes pou exei to badoo px pou einai oles koukles ,vlepis kati milf kirios ,etsi kai psaxnis apo 18 eos 30 eisai aout ekei …
    twra ola ayta pou lene parapano pou einai ?
    egw sinomilo idi me koritsia apo ekei mesa ta monadika se kali ilikia kai apo tin perioxi mou ,vgika me mia ,kai se skype perasa se kapies …
    rosides ? p ine aytes ?eleos ….

    tha to protina kirios se atoma pano apo 45-50

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : MAKRAN to XEIROTERO

    Σχόλιο :
    Einai to xeirotero site pou exo graftei pote… Exoune dikes tous tipisses pou tis vazoune na milane !!!!! Eleoooosss!!! Oti eimaste koroida ??? Kai ego diavaza oti exei rosides kai tetoia alla den pisteua!!! Ama deis minimata pou sou stelnoune , ooootan kai kala apantane , einai terma anorthografes !!!! xaxaxaaxa molis to katalava efyga!!!! ZWA ENTELWS !!!! KLEISTE TO !!!!

    Θετικά :
    KAMIA APOLYTOS

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : μια χαρα

    Σχόλιο :
    Εγω ρε παιδια εχω γνωρισει 3 τυπισσες σε χρονικο διαστημα 4 μηνων στο site και με μια ειχα σχεση για 3 μηνες , κανενα προβλημα , απλα θελει λιγο προσοχη σε ποιες μιλαμε γιατι εχει και transexuals που κρυβονται , αλλα γενικα δεν μου ετυχε κατι τρομερο fake .

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Mia apo ta idia

    Σχόλιο :
    Ego mpei se ola ta site, ki auto mia apo ta idia einai.. tipota to idietero….

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Ετσι είναι η ζωή

    Σχόλιο :
    κατά την άποψη μου η ιστοσελίδα είναι καλά στημένη και εύκολα διαχειρίσιμη. Τα αληθινά προφίλ είναι κάτω από το 50% ενώ υπάρχουν και πολλά διπλά προφίλ
    Υπάρχουν πολλές Ρωσίδες- που κατοικούν μόνιμα στη Ρωσία- και Αμερικανίδες – μόνιμες κάτοικοι Αμερικής- οι οποίες είναι απλά για να δίνουν όγκο στο site.
    Σε γενικές γραμμές υπάρχει επίπεδο επικοινωνίας, ανάλογα βέβαια με αυτήν/αυτόν που θα επιλέξεις.
    προσωπικά έχω βγεί με τρείς κοπέλες απο το site, αρκετά καλοί χαρακτήρες με τις οποίες όμως δεν ταιριάζαμε και δεν προχωρήσαμε σε κάτι περισσότερο.
    Έτσι όμως είναι η ζωή. την τελική επιλογή την κάνεις εσύ. δεν φταίει η ιστοσελίδα γι αυτό.
    Εννοείται ότι σε τέτοιου τύπου γνωριμίες δεν στέλνεις χρήματα και γενικά οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός.

    Θετικά :
    καλό στήσιμο ιστοσελίδας. Εύκολή διαχείρηση

    Αρνητικά :
    Πολλά ψεύτικα προφίλ

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : comme ci, comme ca

    Σχόλιο :
    Αληθινό site κατά 50%. Υπάρχουν πολλά fake γυναικεία προφίλ που όμως το έμπειρο μάτι τα καταλαβαίνει αμέσως. Όταν δεις ωραίες φωτό αλλά λίγα – τηλεγραφικά λόγια, φύγε αμέσως. Οι γυναίκες που ψάχνουν αληθινά δίνουν αρκετές περιγραφές για τον εαυτό τους, τις προτιμήσεις τους, τις συνήθειες της ζωής τους. Ειδικά δε τα προφίλ που δεν έχουν φωτό είναι αληθινά 100% (τότε ζητάμε φωτό μέσω mail). Γενικά πάντως οι γυναίκες έχουν λίγο τα μυαλά πάνω από το κεφάλι τους και ζητάνε όλες άνδρες όμορφους, με χιούμορ, Κύριους (με Κ κεφαλαίο) τρυφερούς, με αισθήματα που να τις στηρίζουν και να νοιώθουν ασφάλεια.
    Προσπαθήστε το, χρειάζεται τουλάχιστον 3μηνη συνδρομή για να κάνετε άνετες γνωριμίες και φυσικά μην το βάζετε κάτω αν κάποια που σας “γυάλισε” δεν σας απαντάει. Οι γυναίκες δεν τελειώνουν ποτέ…

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Άλλος κόσμος…

    Σχόλιο :
    Κρίμα που διάβασα τόσο πολλά αρνήθηκα σχόλια…Εγώ έχω γνωρίσει την αγάπη της ζωής μου σε αυτό το site. Είμαστε μαζί μετά απο δυο χρόνια σχέσης και σκεφτόμαστε να κάνουμε οικογένεια… Μήπως πρέπει να είστε πιο θετικοί? Εύχομαι σε όλους καλή τύχη!

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Παν.

    Σχόλιο :
    Όλοι δίκιο έχετε.Εγώ έχω γνωρίσει μια κυρία και έχουμε σχέση ενάμιση χρόνο.Ίσως..έτυχε.

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Απάτη!!!! Μακριά!!!!!

    Σχόλιο :
    Το site δυστυχώς είναι τεράστια απάτη!! Πολλά ψεύτικα προφίλ και εάν δεν πληρώσεις δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα!! Το μόνο που σε αφήνει είναι να βλέπεις άλλα μέλη και να τους κλείνεις το μάτι ή να τους προσθέσεις στα αγαπημένα. Επίσης σε ενημερώνει ποιά μέλη είδαν το προφιλ σου και αν κάποια απο αυτά σε προσθεσε στα αγαπημένα ή σου έκλεισε το μάτι. Απο εκεί και πέρα πρέπει να πληρώσεις! Σε αφήνει να στείλεις μόνο 1 μήνυμα σε κάθε χρήστη. Δεν σε αφήνει να κοινοποιήσεις email ή κάποιο τηλέφωνο! Οι τύποι είναι απατεώνες! Για να κάνεις chat ή να διαβάσεις μήνυμα που έλαβες πρέπει να πληρώσεις συνδρομή (για 1 μήνα το λιγότερο με περίπου 20€).
    Μην πιστεύεται αυτούς που λένε οτι γνώρισαν τον έρωτα της ζωής τους μέσω του site!! Λειτουργούν προπογανδιστικά υπέρ του ANT1. Το site ανήκει στον όμιλο του ANT1 by the way και γνωρίζεται όλοι τις δραστηριοποιήσεις τους σε απάτες όπως τα τηλεπαιχνίδια τηλεκύβος κτλ στα οποία είναι γνωστή η απάτη και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων! Το site έχει πολλά ψεύτικα προφιλ που εάν είσαι έμπειρος τους καταλαβαίνεις. Εαν κάνεις το λάθος και πληρώσεις αρχίζει μια ατέρμονη συζήτηση με μηνύματα που δεν καταλήγει πουθενά! Παιδιά μακριά!!!!!

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *