Tinder

30%
60%
40%
70%
80%
80%
20%

Για χυλόπιτα, στρίψτε αριστερά

Το Tinder σχεδιάστηκε ειδικά για τα smartphones και την αλματώδη εξάρτησή μας απ’ αυτά. Ο Sean Rad και ο Justin Matten ήταν συμφοιτητές που συνέλαβαν την βασική, πανέξυπνη ιδέα, και μαζί με τον Jonathan Badeen την υλοποίησαν. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ – προσοδοφόρο, το Tinder το ξέρει ακόμα κι η μάνα μου και έχει γίνει συνώνυμο των τακτικών προσέγγισης μιας ολόκληρης γενιάς

Πώς λειτουργεί το Tinder; Κατεβάζεις το δωρεάν application στο κινητό σου και δημιουργείς ένα λογαριασμό. Είναι υποχρεωτικό να έχεις Facebook γι’ αυτό, όπως και να διατίθεσαι να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου. (Στοιχεία σου δεν κοινοποιούνται, σε διαβεβαιώνει.) Ορίζεις την ακτίνα αναζήτησής σου, που μπορεί να είναι από δύο έως πενήντα χιλιόμετρα και εμφανίζονται οι επιλογές σου. Τα προφίλ αναφέρουν ηλικία και άλλα προσωπικά στοιχεία, αλλά ας μη γελιόμαστε, η φωτογραφία παίζει τον πλέον σημαντικό ρόλο, αν όχι το μοναδικό. Αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, προχωράς στο επόμενο προφίλ σύροντάς το δεξιά, αν δεν είναι του γούστου σου στα αριστερά. Εναλλακτικά, πατάς το κόκκινο Χ (απόρριψη) ή την πράσινη καρδούλα (επιδοκιμασία). Στα προφίλ που εκδήλωσες το ενδιαφέρον σου στέλνεται η αντίστοιχη ειδοποίηση, ώστε αν είσαι κι εσύ του ενδιαφέροντός τους να πατήσουν την πράσινη καρδούλα και να κάνετε ταίριασμα. Από κει κι έπειτα είστε έτοιμοι να κάνετε συζήτηση και κουβέντα, αφού έχει εκδηλωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Ημερησίως έχεις πρόσβαση σε 50 προφίλ, pas mal, και έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις ένα super like: είδες κάποιο προφίλ που σε εντυπωσίασε ΠΟΛΥ; Στείλε το super like σου, και θα φτάσει μια ενημέρωση ότι έκανες Like πριν καν σε επιλέξει (ώστε να το ξανασκεφτεί, και να σου δώσει τη δέουσα προσοχή…). Είναι δωρεάν, έχει διαφημίσεις, όχι σε τρομακτικό βαθμό πάντως, και υπάρχει και η επί πληρωμή premium έκδοση: με 11 δολάρια και κάτι το μήνα, απολαμβάνεις 5 super likes ημερησίως παραπάνω, δεν έχεις χιλιομετρικό περιορισμό (ώστε μπορείς να γνωρίσεις και κόσμο από άλλες περιοχές, που ενδέχεται να επισκεφτείς), την επιλογή να μην εμφανίζεται η ηλικία σου (χμμμ…) και το πιο χρήσιμο, αναίρεση τελευταίας σάρωσης. Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να σύρουμε το δάχτυλό μας στ’ αριστερά, κατά λάθος, λόγω συνήθειας… Μπορείς να το σώσεις. Δεν ακούγεται τέλειο;

Δυστυχώς στην πράξη του δεν είναι τέλειο. Καταρχήν, κι εδώ εντοπίζεται η υπερβολική αριθμητική υπεροχή των ανδρών, με αναλογία περίπου 1 γυναίκα προς 12 άντρες. Αυτό βέβαια είναι συχνό φαινόμενο στα dating sites στην Ελλάδα, αλλά θα περίμενε κανείς το Tinder που έχει την εμπιστοσύνη του Facebook να μη θεωρείται τόσο taboo. Δεν θα συναντήσεις πολλά ψεύτικα προφίλ, μεγάλο συν, όπως και ο υποδειγματικός σχεδιασμός του, που το κάνουν πανεύκολο στη χρήση, σαν παιχνίδι. Ενώ είναι πολύ δημοφιλές και δεν εγείρει (εμφανή) σχόλια στους κάτω των 30 της Αθήνας (ούτε καν της συμπρωτεύουσας!), οι υπόλοιποι που αναζητούν γνωριμίες μέσω διαδικτύου… μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς έχει ελάχιστα άτομα στην επαρχία και το φλερτ περιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις ηλικίες 18-30, άντε 35, που όλα, μα όλα, γίνονται με το τηλέφωνο προσαρτημένο στο χέρι – χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά αν δεν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, μάλλον θ’ απογοητευτείτε απ’ το Tinder.

 Ο βασικός λόγος αποτυχίας του στην Ελλάδα δεν είναι η εφαρμογή, αλλά η νεοελληνική νοοτροπία. Είμαστε λαός (ψευδο) σεμνότυφος: το αίμα μας βράζει, αλλά πιο πολύ φοβόμαστε τι θα πει η γειτονιά

Οι γυναίκες έχουν παραπάνω λόγους να αισθάνονται εκτεθειμένες, καθώς η πατριαρχία τις εμποδίζει να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους χωρίς να δεχτούν μειωτικά σχόλια ή υβριστικές προσβολές. Έτσι και οι γυναίκες που αποφασίζουν να φτιάξουν Tinder αφενός κομπλάρουν να πουν αυτό που θέλουν (η συνηθέστερη απάντησή τους στην ερώτηση τι ψάχνουν είναι «Τίποτα, χαζεύω») και αφετέρου κομπλάρουν από τις ατάκες που λαμβάνουν από τα απανταχού λιγούρια. Έτσι ή σβήνουν το προφίλ τους σε λιγότερο από ένα μήνα, ή γνωρίζουν κάποιον πιο συμβατό σε κείνες, πιο νορμάλ δηλαδή, και σβήνουν το προφίλ τους για χάρη του. Υπάρχει βέβαια και το μεγάλο ποσοστό των γυναικών εκείνων, που, συχνά μετά από ένα χωρισμό, βλέπουν στο Tinder το ιδανικό μέσο να ανεβάσουν τη διάθεσή τους και να νιώσουν ότι μετράνε, χωρίς να βγουν καν απ’ το σπίτι – και χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό, είπαμε, οι γυναίκες είναι δυσεύρετες εκεί. Αποτέλεσμα; Τύπισσες που κάνουν άκριτα δεξιά συρσίματα σε ο, τιδήποτε δηλώνει αρσενικό με αντάλλαγμα σχόλια θαυμασμού και, συχνότατα, άλλον ένα ακόλουθο στο Instagram, άλλο ένα like σε κάθε post. (Αρκετές απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι επίδοξες επώνυμες, που βρήκαν εύκολο τρόπο ν’ ανεβάσουν τη διαφημιστική τους δύναμη.) Φυσικά δεν προτίθενται να γνωρίσουν κάποιον από κοντά, όπως και το σεβαστό ποσοστό των γυναικών εκείνων που δηλώνει ειλικρινά κι έντιμα ότι ψάχνει κουβέντα. Αυτό. Όχι συνάντηση, όχι σεξάκι: κουβέντα, μέσω κινητού, έτσι για να έχουμε κάτι να κάνουμε. Αυτό το είδος πραγματικά ευδοκιμεί, τόσο που πολλοί δεσμευμένοι το κάνουν ανερυθρίαστα, αφού δεν αποτελεί καν φλερτ.

Οι άντρες πάλι, σεξουαλικά (παρά) ελεύθεροι, ζητούν τα πάντα απ’ το Tinder: και σεξάκι, και κουβεντούλα, και cyber, και καφέ, και σοβαρή γνωριμία, και κοπέλα για τρίο (σοβαρά!). Επειδή αριθμητικά υπερ-υπερέχουν, ακόμα και οι πιο νορμάλ, λιγότερο ψαρωμένοι καταλήγουν σπασμωδικοί στην προσέγγισή τους, όταν από τα 45 likes τους έχουν μόλις 5 match. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και φυσικά, από ένα σημείο και μετά, αθέμιτος: οι γιατροί κι οι δικηγόροι θα νικάνε, ανεξαρτήτως φωτογραφίας, όπως και το 1,88. Το χειρότερο είναι πως οι πιο νορμάλ τύποι στο Tinder φαίνονται ως οι πιο βαρετοί, αντίθετα με τις γυναίκες, και οι πιο ούγκανοι θεωρούνται η πλειονότητα. Η αλήθεια είναι πως για τους άντρες είναι εντελώς απενοχοποιημένη η ερωτική αναζήτηση, οπότε η ανεμελιά του Tinder φαντάζει αντίστοιχη με το app των Angry Birds: όλοι το έχουν, ας το κατεβάσω κι εγώ. Tinder λοιπόν κι όποια τσιμπήσει. Κι εκεί όμως υπάρχει όριο, καθώς μεγάλο ποσοστό θεωρεί τη γυναίκα – χρήστρια Tinder ελαφρώς κατώτερης κατηγορίας και ότι για να είναι εκεί «σίγουρα ψάχνεται», λες και μόνο εκείνος έχει δικαίωμα στην ανέμελη πράσινη καρδούλα. Αποτέλεσμα; Αρκούν 2 -3 τέτοια σχόλια για να σβήσει απογοητευμένη το προφίλ της άλλη μια χρήστρια. Άτιμη πατριαρχία.

Συμπέρασμα: Στη γενιά που δεν έχει συμπληρώσει τα 35 το Tinder είναι το ιδανικό μέσο να παίξουν. Όχι να βγουν ραντεβού ούτε να κανονίσουν συνάντηση: να παίξουν, χωρίς δεύτερες σκέψεις κι αναλύσεις, κι αν κάτσει κάτι, έκατσε, αν όχι, σιγά, απλά θα διαγραφεί το app (η μπαταρία του τηλεφώνου σας θα σας ευγνωμονεί, καθώς το Tinder καταναλώνει πολύ και το σύστημά του κολλάει απίστευτα.) Αν δεν ανήκετε στην παραπάνω, προνομιούχα κατηγορία και θέλετε γνωριμίες μέσω Tinder, τότε καλύτερα να πάτε ταξίδι στο εξωτερικό – ή έστω να περιμένετε τον τουρισμό του καλοκαιριού, όπου τα ήθη είναι διαφορετικά. Ας ελπίσουμε ότι σε 5 – 10 χρόνια δεν θα θεωρείται ούτε στο ελάχιστο ντροπή να ψάχνεις γνωριμία μέσω διαδικτύου, είτε σοβαρή είτε όχι. Και θα έχουμε σκοτώσει τους κουτοπόνηρους αρχοντοχωριάτες μέσα μας.

Το συνιστούμε σε ανθρώπους μέχρι τα 35 – μάξιμουμ – που θέλουν ένα ακίνδυνο φλερτ μέσω τηλεφώνου χωρίς να έχουν μεγάλες προσδοκίες.

Μπορείς να μεταφερθείς στο tinder.com πατώντας εδώ

16 Comments

 • kon101

  ( - )

  ΤίτλοςΦύκια για μεταξωτές κορδέλες

  Σχόλιο
  Όταν συναντάς με τον κλασσικό τρόπο μία άγνωστη γυναίκα που ψάχνεται ,τότε μπαίνεις σε ανταγωνισμό με κάποιους ακόμα άνδρες που ήδη γνωρίζει από τον περίγυρό της (πχ δουλειά, φίλους κλπ) αλλά και αυτούς τους άντρες που βρίσκονται στο χώρο που τη συναντάς (πχ μπαρ, κλαμπ ή ακόμα και κάπου στο δρόμο) Σε κάθε περίπτωση όμως ο αριθμός των ανταγωνιστών σου είναι περιορισμένος γιατί ακόμα και σ ένα μεγάλο μαγαζί δεν υπάρχει περίπτωση να της αρέσουν πάνω από 10 άντε 20 άντρες....τους οποίους αν φύγει από το μαγαζί δε θα ξαναδεί κ μηδενίζει έτσι κάθε φορά το κοντέρ ανταγωνισμού. Σε αυτές τις εφαρμογές οι ανταγωνιστές σου είναι στην κυριολεξία χιλιάδες , παραμένουν στο “χώρο” κ συνεχώς προστίθενται κι άλλοι. Εκεί λοιπόν που μία γυναίκα που ψάχνεται όταν βγαίνει έξω έχει 10, 20 max πιθανές επιλογές, τώρα μπαίνει στην εφαρμογή κι έχει χιλιάδες στην άκρη του δαχτύλου της. Αυτό κ μόνον είναι λογικό να κάνει εξαιρετικά επιλεκτική, ακόμα κ την πιο μέτρια γιατί είναι τόση η πληθώρα αλλά κ η πείνα των αντρών που ελπίζει ότι έστω κ τυχαία θα πετύχει το τζόκερ που θα συνδυάζει τα πάντα! Το δεύτερο είναι ότι οι εφαρμογές αυτές κάνουν πλέον τη γυναίκα οπτικό τύπο, καθώς εκεί κυριαρχούν οι φωτό! Έτσι ενώ με τον κλασσικό τρόπο γνωριμίας μπορούσες να επιστρατεύσεις το χιούμορ, τη γοητεία, το χαμόγελο, το στυλ, την εξυπνάδα σου ή δεν ξέρω τι άλλο και να “ρίξεις” μία γυναίκα που ως γνωστόν δεν έδινε τόση μεγάλη βαρύτητα στην εξωτερική μόνον ομορφιά, στα apps “κρέμεσαι” αποκλειστικά κ μόνον από την εξωτερική σου εμφάνιση έχοντας να ανταγωνιστείς μάλιστα χιλιάδες άντρες...Και μην είσαι αφελής ότι 5 αράδες που θα γράψεις στο προφίλ σου θα ελκύσουν κάποια, διότι οι περισσότερες ξεφυλλίζουν βαριεστημένα τις φωτό και άντε να ρίξουν ένα βλέφαρο σ’ αυτά που γράφεις μόνον όμως αν τους κάνει κλικ η φωτό...αλλά κ πάλι δε θα τους δώσουν κ πολύ σημασία, ακριβώς όπως κάνουμε δηλαδή κι εμείς οι άντρες! Σιγά μην κάτσουν να διαβάσουν τι γράφει ο καθένας από τους χιλιάδες χάλια ή μέτριους τύπους εκεί μέσα, δε μπα να γράφετε παπάδες! Τα προηγούμενα οδηγούν σε ελαχιστότατα έως και ανύπαρκτα λάικ από γυναίκες για άντρες που είναι από 7 και κάτω σε βαθμολογία, τους οδηγούν στο να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, να ρίχνουν τα στάνταρ τους και να κάνουν λάικ σε μετριότατες ή ακόμα κ χάλια γυναίκες. Αυτό όμως με τη σειρά του δίνει σε αυτές ελπίδα, αυτοπεποίθηση και έπαρση με αποτέλεσμα ακόμα και οι χάλια γυναίκες να μην τους δίνουν πλέον σημασία κυνηγώντας το 10 το καλό! Αυτοί λοιπόν που είναι εμφανισιακά 8-10 μαζεύουν όλο το χαρτί και οι γυναίκες κάνουν ουρές τρέφοντας ελπίδες ότι κάποιος απ αυτούς ίσως κ να τους κάτσει κ περιμένουν σαν ηλίθιες με την ελπίδα για μήνες ή και χρόνια εκεί μέσα...οι υπόλοιποι τον πούλο! Λοιπόν μάγκες, αν είστε κάτω από 8, βγείτε από αυτά τα apps γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε τίποτα...μόνον θα χαλαστείτε και θα χάσετε χρόνο και χρήματα! Και σκεφτείτε κι αυτό το σημαντικό! Και άντε πες να σας κάτσει κάποια καλούτσικη, πιστεύετε ότι έχοντας γλυκαθεί από τα άπειρα λάικ που σίγουρα κι αβίαστα καθημερινά παίρνει και από τις άπειρες επιλογές που έχει εκεί μέσα, θα σταματήσει ποτέ να τσεκάρει μήπως βρει κάτι καλύτερο από σας? Γελιέστε….

 • Νίκος

  ( - )

  ΤίτλοςΤον πιο πολύ κόσμα αλλά ελάχιστα ματς

  Σχόλιο
  Αυτά που διαπίστωσα μετά από 3 μήνες με premium μάλιστα συνδρομή: 1) Έχει τον περισσότερο κόσμο απ ότι άλλα σάιτς ΑΛΛΑ 30% και παραπάνω είναι είτε βιζιτούδες, είτε ψεύτικα προφίλ, είτε προφίλ χωρίς πρόσωπο, είτε απατεώνων που με κάποιο τρόπο θέλουν να σας πάρουν λεφτά, είτε τρανς κ ομοφυλοφιλων που το παίζουν γυναίκες, είτε μοντέλων και wannabe influencers που ψάχνουν ακολούθους για το instagram κι όχι φυσικά σεξ ή σχέση, είτε χαβαλέδων που θέλουν να κάνουν πλακίτσα. 2) Τις πρώτες μέρες θα πάρεις κάμποσα like που αν δεν έχεις συνδρομή δεν μπορεί να τα δεις για να σε βάλει στον πειρασμό να πληρώσεις συνδρομή. Όταν μετά τη συνδρομή μπεις να τα δεις θα διαπιστώσεις ότι τα μισά είναι από εξωτερικό (κι ας είχες επιλέξει πχ 30χλμ ακτίνα), αρκετά από αλλοδαπές κατοίκους Ελλάδας που ψάχνουν βόλεμα, μερικά από λαμόγια που θελουν να σε αρμέξουν ή να χαβαλεδιάσουν και στο τέλος άντε να μένουν 5-6 νορμάλ προφίλ εκ των οποίων τα 3 δε βλέπονται, κι από τα υπόλοιπα 3 άντε να σου απαντήσει 1 αν τα ματσάρεις. 3) Ματσάρεις με κάποιες (που σημαίνει ότι σου έχουν κάνει κι αυτές like) και όταν στέλνεις μνμ (ευγενικό...όχι προστυχιές κι αηδίες!) ούτε οι μισές δεν απαντάνε καν. Οι υπόλοιπες αφού ανταλλάξεις 2 κουβέντες στην κυριολεξία (που σημαίνει ότι δεν έχεις προλάβει καν να πεις κάτι που να τις ξενέρωσε) σε γειώνουν τελείως. Και άντε να μείνουν τελικά 1-2 να μιλάτε κανονικά. Γιατί κάνουν κάποιες like και δεν απαντάνε, απορώ! 4) Οι μισές γράφουν ψεύτικες ηλικίες (ιδίως οι μεγαλύτερες) και ύψη, έχουν φωτό με τρελλά φίλτρα ή πολύ φως κι όταν βγεις ραντεβού (αν τα καταφέρεις) ξενερώνεις τελείως! Άπειρα προφιλ χωρίς πρόσωπο αλλά με τοπία και άλλες αηδίες....Προσωπικά σ αυτά δεν έκανα ποτέ like αλλά θεωρώ ότι η πλειοψηφία είναι μπάζα ή χαβαλέδες που δε θέλουν να βάλουν ξένες φωτό μήπως μπλέξουν. Φίλοι μου είπαν ότι αρκετά χωρίς πρόσωπο είναι πραγματικά προφιλ από γυναίκες που λένε ότι απλά δε θέλουν να εκτεθούν, αλλά αν τελικά στείλουν ή ανεβάσουν για λίγο φωτό, το 90% είναι χάλια 5) Μετά από καμια 10ρια μέρες αφ οτου πρωτομπείς, για να δεις ξανά λάικ πρέπει να κάνεις τάμα...για ματσάρισμα ούτε λόγος! (και δεν μιλάμε να είσαι χάλια....μιλάμε για νορμάλ κ ακόμα καλύτερος) 6) Ακόμα και χάλια γυναίκες δε σου κάνουν like! Προφανώς έχουν δει ψηλά τον αναμανέ γιατί διάφοροι σαβούρηδες και πειναλέοι για να φάνε κοκό, κάνουν like και στις πιο άσχημες με αποτέλεσμα να νομίζουν όλες ότι είναι θεογκόμενες κ περιμένουν να ματσάρουν με τον Μπράντ Πιτ. Σου λέει στα μούτρα η άλλη που είναι τάπα 1,60 ότι θέλει ψηλό 1,85 και πάνω κ σε γειώνει επειδή είσαι 1,76...χαχαχα Φανταστείτε λοιπόν οι μέτριες ή οι όμορφες τι προσδοκίες εχουν... 7) Αν είστε κοντά 45 και άνω ξεχάστε το! Ακόμα και οι 50ρες βάζουν κόφτη στα 45 (max 50) κ δεν σας βλέπουν καν....κοινώς οι μεγαλύτερες ψάχνουν μικρότερους ή το πολύ συνομίληκους! θα κάνετε να δείτε like με τα κυάλια ή αν δείτε θα ναι από μεγαλύτερές σας (αν δεν έχετε βάλει κόφτη στην ηλικία) και πολλές μάλιστα χάλια! 8) Συμπέρασμα: Κάντε μια προσπάθεια αλλά χωρίς συνδρομή μήπως και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του κ βρείτε κάτι καλό αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες! Τώρα αν είστε Θεογκόμενοι οκ....αλλά και πάλι έξω θα βρείτε σίγουρα πολύ ευκολότερα και τις καλύτερες! Οι μόνοι που ίσως αξίζει πραγματικά να γραφτούν είναι οι σαβουριάδηδες που χτυπάνε ό,τι κινείται κι ας είναι και καλικάτζαρος.

 • Μπάμπης

  ( - )

  ΤίτλοςΚοροιδεια

  Σχόλιο
  Αυτό δεξιά αριστερά Χ η καρδιά είναι ίδιο με το Badoo είναι site με πολλά ψεύτικα προφίλ ίσως έχεις κάποια ανταπόκριση στην καρδιά αλλά μέχρι εκεί δεν συνεχίζει η ανταπόκριση ίσος είναι κομπίνα για να σε υποχρεώσει να βάλεις λεφτά να κάνεις συνδρομή

  Θετικά
  Δεν έχει θετικά δυστηχος άθλιο site με ψεύτικα προφίλ

  Αρνητικά
  Μεγάλη κοροιδεια και απατεωνια για να κάνεις συνδρομή να χρεωθείτε τσάμπα

 • Σωτήρης

  ( - )

  ΤίτλοςΓια το πεο

  Σχόλιο
  Μη χάνετε το χρόνο σας εκεί μέσα..ότι πιο άθλιο και σιχαμερό..

 • Μαρια

  ( - )

  ΤίτλοςΕρώτηση

  Σχόλιο
  Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση? Είναι δωρεάν το tinder? H πρέπει να πληρώσω? Κ όταν κάνω καρδούλες χρεώνομαι? Ευχαριστώ...

 • Ανώνυμος

  ( - )

  ΤίτλοςΑθλιες εφαρμογες

  Σχόλιο
  η χειροτερη εφαρμογη εκει μεσα οι γυναικες την εχουν δει θεογκομενες και δεν απαντανε καθολου για να επιβεβαιωνονται και να το περνουν πανω τους κατι σαν τις βιζιτες της ελληνικης TV , VIP , αναζητουν υπερπλουσιους οτι προβαλλει το tik tok. Καλυτερα μονος μου!

 • leo45

  ( - )

  Τίτλοςοτι πιο βαρετο υπαρχει

  Σχόλιο
  Πραγματικα οτι πιο βαρετο υπαρχει απο εφαρμογες..ουτε για 18χρονα που δεν ξερουν που τους πανε τα τεσσερα.. οτι θες εκει μεσα θα το δεις.. καθε καρυδιας καρυδι πολυ δευτερο

  Θετικά
  τιποτα

  Αρνητικά
  απειρα βαρετο και καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα υπαρχει, πολυ δευτερο

 • Ανώνυμος

  ( - )

  ΤίτλοςΈχει καταντήσει γτπ

  Σχόλιο
  Πρώτη φορά που είχα κατεβάσει το τιντερ πριν χρόνια, ήταν η καλύτερη εφαρμογή γνωριμιών. Μέσα σε λίγη ώρα ήδη είχες πόσα ματς με όμορφες κοπέλες και κανονιζες ραντεβού άμεσα. Με τα χρόνια έχει φτάσει να γίνει γτπ τελείως. Τώρα είναι λες και λειτουργεί τις πρώτες 2 ημέρες και μετά τίποτα. Το κατεβάζεις βλέπεις να σε έχουν κάνει λαικ 10 άτομα από τα 10 αυτά άτομα οι 8 είναι άτομα που πατάς Χ και 2 ματς ωστόσο συνεχίζει να στα βγάζει αυτά τα 8 ότι σε έχουν κάνει λαικ (για να αγοράσεις το γκολντ). Αυτές οι 2 τώρα αν είσαι τυχερός η μια μπορεί να μιλήσει... Γιατί πολλές φορές δεν μιλάνε καν γιατι έχουν άπειρα περισσότερες επιλογές θα έλεγα αναλογία 1/10 . Μετά τις 2 ημέρες άστο... παίζει να έχω κάνει 1000 swipe δεξιά και να μην έχω ούτε 1 ματς. Πως γίνεται αυτό ένας Θεός ξέρει...

  Θετικά
  Αν φτιάξουν τον γαμωαλγοριθμο τους ώστε να λειτουργεί καλύτερα... Επίσης να δώσουν κίνητρα στις γυναίκες να κάνουν περισσότερα swipe, καθώς και να τις "τιμωρουν " όταν δεν απαντάνε ή χρησιμοποιούν την εφαρμογή για διαφήμιση του ινσταγκραμ λχ ...

  Αρνητικά
  Φεικ προφίλ, σου βγάζει γκει ενώ έχεις πατήσει μόνο γυναίκες... Δεν απαντάνε τα λιγοστά ματς των πρώτων ημερών γιατί μετά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΣ. Διαφήμιση ινσταγκραμ από πολλές... Δεν σου βγάζει από εκείνες που σου πάτησαν λαικ αυτές που έχεις πατήσει Χ ... μετά από λίγο ξαναβγάζει τα ίδια προφίλ... Μειώνεται ο κόσμος, ειδικά οι γυναίκες...

 • Γιώργος

  ( - )

  Σχόλιο
  Εχω μιλήσει με δύο . Με την μία γίναμε φίλοι και στο ΦΒ και υπήρχαν προοπτικές συνέχειας. Με την άλλη όχι ακόμα. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απο τα προφίλ , κάνεις σε κάποια like και σου βάζει χρονικό περιορισμό πόσο θα τα βλέπεις. Συνήθως μετά απο 24 ωρες τα διαγράφει και δεν τα ξαναβρίσκεις. Τωρα μετά απο 15 μερες πλέον δεν έχει να μου δείξει τίποτα. Οι προτάσεις είναι μηδενικές. Ευτυχώς δεν πλήρωσα

 • Εβελινα

  ( - )

  ΤίτλοςΤιποτε σωστο

  Σχόλιο
  Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον

 • Αλέξανδρος

  ( - )

  ΤίτλοςΒΑΡΕΤΟ

  Σχόλιο
  Απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το θεωρεί τόσο καλό.

  Θετικά
  Κανένα

  Αρνητικά
  Γεμάτο ψεύτικα profiles και κοπέλες που κάνουν βίζιτες...

 • Daddyboss45

  ( - )

  Τίτλος🤔

  Σχόλιο
  Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ψάχνεις και πώς στέλνεις μνμ εκεί μέσα. Όπως έκανα το προφίλ και έτσι έμεινε. Υπάρχουν και καλητερα από αυτή την παπαρια που το έχουν θεοποιήσει κιόλας. Όλα μια διαφήμιση είναι. Και τα σκατα στα πουλάν για χρυσό αν είσαι κορόιδο

 • Son 45

  ( - )

  Τίτλος : den vrika tpt endiaferon

  Σχόλιο :
  den katalavenw gt einai toso gnosto to site auto.. den vrika tpt endiaferon. Mono pitsirikia einai eki mesa. Dld den mporeis na kanei kamia sovari gnorimia

  Θετικά :

  Αρνητικά :

  Σχόλιο

 • Ανώνυμος

  ( - )

  Τίτλος : Μόνο περίεργοι μου τυχαίνουν

  Σχόλιο :
  το έχω κατεβάσει 5-6 φορές και το διαγράφω μέσα σε μερικές μέρες κάθε φορά γιατί όλο περίεργοι μου τυχαίνουν. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη από το λιγοστό κείμενο στο προφίλ του καθενός, τι είναι και τι ζητάει και πας πολύ στα τυφλά. Οι περισσότεροι άντρες φαίνεται να ζητάνε άρπα κόλα, οπότε δεν υπάρχουν και τόσο καλές προύποθέσεις να με καλύψει κάποιος.

  Θετικά :

  Αρνητικά :

  Σχόλιο

 • Elena

  ( - )

  Τίτλος : Mono gia na perasei h ora sou

  Σχόλιο :
  den mporeis na kaneis mia sovari gnorimia! Andres mono mlks lene kai stelnoun perierges fotografies! San to facebook kamia diafora den vlepo….. to exo mono gia na pernao thn ora mou. Isos se ligo tha to svhso gt einai pio eukola na gnorises ena kalo paidi sto parko para ekei !

  Θετικά :
  exei kosmo kai sinexia stelnoun minimata

  Αρνητικά :
  den einai gia na vreis mia sovari sxesi

  Σχόλιο

 • Darkman

  ( - )

  Τίτλος : Απογοήτευση

  Σχόλιο :
  Είμαι 45 χρόνων και είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποια στην ηλικία μου σε αυτό το σαιτ. Μίλησα τον πρώτο μήνα με 4 γυναίκες και τον δεύτερο βγήκα ραντεβού με μία. Η φωτογραφία που είχε στο προφίλ της ήταν 10ετίας. Και η ηλικία ψεύτικη!!!!!

  Θετικά :

  Αρνητικά :
  φωτογραφίες 10ετίας, ψεύτικα προφίλ

  Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *