SinglePeople – single-lovers

SinglePeople -> single-lovers.. έχει μετονομαστεί όπως τα περισσότερα σάιτ της εταιρείας που το διαχειρίζεται και υπόσχεται τα παρακάτω.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι τα προφίλ που θα βρεις εκεί μέσα είναι ΣΟΒΑΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι. Το Single People / single-lovers ξεχωρίζει γιατί – ιδιαίτερα το γυναικείο κοινό του – είναι υψηλού επιπέδου και αισθητικής.

Παράλληλα, η διαδικασία για να γραφτείς στο Single People / single-lovers είναι πολύ απλή. Ξέχνα τις μακροσκελείς φόρμες και τα πολύπλοκα τεστ προσωπικότητας. Εδώ η φάση είναι εύκολο τσατ και γνωριμίες με γυναίκες, από την άνεση του κινητού σου.

Αν έχεις βαρεθεί να είσαι απλά ο ένας από τους πολλούς και αν δυσκολεύεσαι να κάνεις το προφίλ σου να ξεχωρίσει, το Single People / single-lovers σου έχει τη λύση. Έτσι, σου προσφέρει την λειτουργία ¨Προώθησης¨ του προφίλ σου για 24 ώρες! Με το πάτημα ενός κουμπιού κερδίζεις το τεράστιο πλεονέκτημα να εμφανίζεσαι στην πρώτη θέση όλων των αναζητήσεων που γίνονται από άτομα αντίθετου φύλου μέσα στην σελίδα! Με απλά λόγια, για 24 ώρες όποια γυναίκα μπει στο Single People, θα δει τη φωτογραφία και το όνομά σου φάτσα φόρα.

To site είναι της εταιρίας : Chilliboot Ltd

Άλλα site τις εταιρίας : ataktaMilfs.com, milf-affairs.com, ichat.gr, flirt2be.com, adult-flirts.com 

Άλλες εταιρίες που ανήκουν σε συνδεδεμένους ιδιοκτήτες : Svippy Limited, NUMBER65 Ltd

Επιβεβαίωση μπορείτε να κάνετε και μονοί σας στην ενότητα TOS των sites.

Εμείς σου κάναμε όσο πιο αναλυτικά μπορούσαμε μια παρουσίαση, δεν θα το συστήναμε καθώς μας παραξενεύει μία μεγάλη εταιρεία να διατηρεί τόσα διαφορετικά σάιτ και να τους αλλάζει και τόσο συχνά ονομασίες. Παρολαυτά εάν το επιθυμείς μπορείς να το δεις και μόνος σου εδώ.

5 Comments

 • Katerina

  ( - )

  Τίτλοςκαμιά πρόταση?

  Σχόλιο
  Εσείς οι άνδρες χρήστες, έχετε να προτείνετε κάποιο σάιτ γνωριμιών που νάναι σοβαρό, να μην ζητάει χρήματα και να βρίσκεις εκεί αληθινά προφίλ αληθινών ανδρών που δεν είναι πιτσιρικάδες ή παντρεμένοι που ψάχνουν το one night stand αλλά άνθρωποι που όντως ενδιαφέρονται για την πιθανότητα μιας αξιόλογης γνωριμίας?

 • Κυριακος

  ( - )

  Σχόλιο
  Απάτη πας ν μπεις κ το έχουν μπλοκαρι

 • andonis

  ( - )

  ΤίτλοςΓεμάτο fake προφίλ

  Σχόλιο
  Μεγάλη μουφα.... ... 99% οι κυρίες είναι φεικ, και υπάλληλοι του σαιτ. Μακριά....

 • Aggelos

  ( - )

  ΤίτλοςΜακριά!!!!

  Σχόλιο
  Η μεγαλύτερη απάτη!! Αν δεν πληρώσεις για νομίσματα δεν μπορείς να απαντήσεις στα κορίτσια (ψεύτικα προφίλ ή ρομπότ) που δήθεν σε θέλουν και τους αρέσεις και λοιπές μαλακίες!! Αν προσπαθήσεις , απαντώντας, να τσεκαρεις αν είναι αληθινά προφίλ και ζητήσεις να επικοινωνήσετε στο Facebook ή με άλλο τρόπο, σου αραδιαζουν του κόσμου της μαλακίες και ... πάνε τα λεφτά σου!! Έχω ήδη απευθυνθεί στο τμήμα ηλ. εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και σύντομα η απάτη αυτή τελειώνει! Μακριά!!!!

 • Velikan

  ( - )

  ΤίτλοςΨεύτικα προφίλ

  Σχόλιο
  Ψεύτικα προφίλ απο κοπέλες που δουλεύουν για το σιγκεκριμενο site, μη δώσετε ούτε δεκάρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *