kavliares.com

Έχει πολλές προβολές διαφημίσεων στο ίντερνετ, είναι άραγε απάτη ή όχι, απαντάνε πραγματικοί άνθρωποι ή ρομποτάκια? Θέλει πολύ προσοχή. Κάναμε έρευνα σε βάθος για να μπορέσουμε να είμαστε αντικειμενικοί αν πρόκειται για κάποιο scam ή όχι. Έχει δωρεάν εγγραφή και εύκολο τρόπο χωρίς καμία επιβεβαίωση σε email.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση αρχικά είναι ότι με το που ολοκληρώσαμε την εγγραφή μας με αντρικό προφίλ, λάβαμε αρκετά μηνύματα από διάφορες γυναίκες. Αυτό που μας έκανε όμως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε καχύποπτα, είναι ότι ενώ δεν είχαμε βάλει καμία φωτογραφία προφίλ, λαμβάναμε μηνύματα από γυναίκες τύπου : “μου αρέσει η φωτογραφία σου και θέλω να σε γνωρίσω”…

Πιθανότατα έχει αυτοματοποιημένα συστήματα απαντήσεων απο αυτόματο ρομποτικό πρόγραμμα καθώς οι απαντήσεις σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ασυναρτησίες και κείμενο χωρίς νόημα, άρα κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Θα πρέπει να αγοράσεις coins για να συνομιλήσεις και γιαυτό που προσφέρει, τις συνομιλίες με μηχάνημα, είναι ακριβό, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει καμία προοπτική πραγματικής γνωριμίας από κοντά.

Σου συνιστούμε να είσαι επιφυλλακτικός με το σάιτ αυτό καθώς δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη και τα μέχρι τώρα ευρύματά μας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Εμείς σου συστήνουμε γενικά πλατφόρμες ή Κοινότητες, όπως το Lunona για παράδειγμα που οι έρευνές μας έχουν δείξει πως τουλάχιστον για τις γυναίκες που γράφονται, περνούν από πιστοποιήσεις

Εάν το έχεις χρησιμοποιήσει μπορείς να αφήσεις τα σχόλιά σου εδώ.

13 Comments

 • Sakis

  ( - )

  ΤίτλοςΑπατη

  Σχόλιο
  Ότι είπαν και οι από πανω ακριβώς... Όλα ένα ψεμα

  Θετικά
  Τιποτα

  Αρνητικά
  Όλα. Μακρια

 • Πάνος

  ( - )

  ΤίτλοςΠιο φέικ πεθαίνεις

  Σχόλιο
  Παιδιά αν το ψάξετε το λέει και στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης ότι υπάρχουν υπαλληλικά προφίλ που μιλάνε με κόσμο. Εντωμεταξύ όμως δεν σου λέει ότι όλα είναι υπαλληλικά απλά ότι υπάρχουν γιατί αλλιώς επικαλούμενοι αυτό θα μπορούσαν να το είχαν κλείσει το σάιτ. Είναι μεγάλη απάτη ούτε ευρώ δεν αξίζει αν το πούλαγαν από την αρχή σαν σάιτ που απλά μιλάς με κοπέλες αλλά γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι παραπάνω όπως υπάρχουν τέτοια διάφορα στην Ιαπωνία (σαν να "νοικιάζεις" μια κοπέλα για να συμπεριφέρεται σαν να είναι η κοπέλα σου χωρίς όμως φυσική επαφή) τότε να το καταλάβω. Αλλά εφόσον το πουλάς σαν σάιτ γνωριμιών για να υπάρξει επαφή είναι τελείως φάουλ.

  Θετικά
  Δεν τίθεται συζήτηση

  Αρνητικά
  Όλα είναι εεεεενα ψέμα, μια ανάσα μια ζωωωη

 • Γιωργος

  ( - )

  ΤίτλοςΑπάτη

  Σχόλιο
  Μακριά και αγαπημένοι..δεν πρόκειται οχι γνωριμία Ούτε Γεια να πείτε από κοντά.. ίδια προφίλ σε πολλά site όλες λένε δεν είναι έτοιμες και έχουν ανασφάλειες και δέχονται επικοινωνία μόνο μέσω του site σε καμία αλη πλατφόρμα.Μονο να χαλάς χρήματα είναι όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κάποιος τόσο καλύτερα....πολλα προφίλ είναι fake...μιλανε οι υπάλληλοι και όχι πραγματικά ατομα

  Θετικά
  Κανένα

  Αρνητικά
  Ολα

 • Γιάννης

  ( - )

  Τίτλος18sluts+kavliares όλα είναι ένα

  Σχόλιο
  Όπως λεει και ο τίτλος υπάρχουν 2 σαιτ με ακριβώς τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με ακριβώς τα ίδια προφίλ.οι κοπέλες σίγουρα βγάζουν λεφτά από τα σαιτ γιατί σου μιλάνε στο ένα σου μιλάνε και στο άλλο δηλαδή πόσα βγάζετε 4000 τον μήνα η έχετε πάρει δάνειο να βρείτε την αγάπη σας. Όταν στείλεις ότι σε είδα και σε άλλο σαιτ η αντίδραση ήταν ακριβώς ίδια επιθετική...τι σε νοιάζει εσένα...δεν θα μου πεις εσύ... και ότι γουστάρω θα κάνω τα λεφτά μου που προφανώς είναι πλούσιες η έχουν πάρει δάνειο για να μπορούν να αγοράζουν νομίσματα και στις δύο πλατφόρμες. Είναι άτομα που μιλάνε και οχι μποτς αλλά δεν έχουν καμία πρόθεση να βγουν μαζί σου καθώς όλες έχουν την ίδια απάντηση και εκεί "δεν είμαι έτοιμη να βρεθούμε ακόμα" όταν προτείνεις να αλλάξετε μέσο συνομιλίας σου λένε καλά τα λέμε εδώ. Λοιπόν το σαιτ είναι μεγάλη απάτη πεταμένα λεφτά. Είναι η δουλειά τους να σε κάνουν να πληρώνεις μην χάνετε τον χρόνο σας.

  Θετικά
  Κανενα

  Αρνητικά
  Η μεγαλύτερη απάτη

 • Μιχάλης

  ( - )

  ΤίτλοςΑΠΑΤΗ

  Σχόλιο
  όταν ολοκληρώνεις την εγγραφή σου στέλνουν απευθείας μήνυμα και αν δεν απαντήσεις σου ξανά στέλνουν. μετά από 2 3 μέρες σου βάζουν προσφορά απεριόριστα μνήματα για μια μέρα και όταν ξεκινάς να συνομιλείς η να στέλνεις μηνύματα δεν απατάει καμία μετά το λήξας της προσφοράς ξανά απατάνε όλες. μετά από μεγάλο διάστημα συνομιλίας όταν λες να ξεκινήσετε να μιλάτε και από κάποιο άλλο μέσο η απάντηση είναι ίδια από όλες ''δεν είμαι έτοιμη ακόμα και από εδώ καλά τα λέμε γιατί να αλλάξουμε μέσο''. ναι δηλαδή προτιμάνε να πληρώνετε ένα κάρο λεφτά για να στέλνετε μηνύματα.

  Θετικά
  κανένα

  Αρνητικά
  απάτη

 • Θοδωρής

  ( - )

  ΤίτλοςΜεγαλη απατη

  Σχόλιο
  Το site είναι μεγάλη απατη. Με το που μπήκα δέχτηκα πολλά μηνύματα για γνωριμία και οταν τους ζήτησα να συζητήσουμε σε άλλη πλατφόρμα που είναι δωρεάν όλες αρνηθηκαν. Ζήτησα από φίλη να γραφτεί και εδω και δύο μήνες δεν έχει λάβει ούτε ενα μήνυμα. Προφανώς οι γυναίκες που δεν είναι στο κόλπο δεν προβάλλονται. Απάτη.

 • Παυλος

  ( - )

  ΤίτλοςΑπάτη

  Σχόλιο
  Σε αυτό το σάιτ είναι μόνο να σε τρώνε τα λεφτά το μόνο που ξέρουν να λένε όταν λες ποτέ θα γνωριστούμε είναι δεν είμαι ακόμα έτοιμη γιαυτο το βήμα πότε θα είσαι ρε παλιό μαλακό 3μηνες πέρασαν!!!

  Θετικά
  Μεγάλη Απάτη

  Αρνητικά
  Υπέρ Απάτη

 • Δημήτρης

  ( - )

  ΤίτλοςKavliares απάτη

  Σχόλιο
  Το δοκίμασα. Δεν πρόκειται για ρομπότ, απλά εινσι εργαζόμενες που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση όχι για σεξ, ούτε απλά για συνάντηση, ούτε καν για επικοινωνία εκτός site. Δεν είναι βέβαιο ούτε ότι εινσι γυναίκες αυτές που απαντάνε. Άνετα μπορεί να είναι και άντρες που κάνουν μια απλή εργασία με μηνύματα. Μακριά!!!

  Θετικά
  Είναι άνθρωποι όχι ρομπότ(Αγνώστου φυλου)

  Αρνητικά
  Θα μείνετε μόνο στα μηνυμστα καο σποκλειστικα στο site για να πληρώνετε συνεχώς!!

 • Μαρία

  ( - )

  ΤίτλοςΟι άντρες είναι ότι να ΝΑΙ

  Σχόλιο
  Γενικά όλοι εσείς που γράψατε εδώ έχετε πρόβλημα, όταν μπαίνεις σε σάιτ γνωριμιών σημαίνει ότι γνωρίζεις από εκεί. Το να σου δώσει κάποια το μέιλ ή το τηλέφωνο σε άγνωστο που θέλει να γαμήσει δεν πρόκειται. ΟΥΣΤ!!!

 • Christopher

  ( - )

  ΤίτλοςΠαιδιά το Site είναι ΑΠΑΤΗ 100%

  Σχόλιο
  Παιδιά δεν υπάρχουν πραγατικές κοπέλες, Είναι όλες εργαζόμενες από το σπίτι τους που μιλάνε με 100δες θύματα ταυτόχρονα. Τα προφιλ είναι ψευτικα και όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε στο ιντερετ εάν τις εισάγετε στο google. Όλες αρνούνται να γνωριστείτε προσωπικά όσο καιρό να μιλήσετε μαζι, παντα λένε να γνωριστειτε καλύτερα.

  Θετικά
  ΚΑΝΕΝΑ είναι κλέφτες και απατεώνες

  Αρνητικά
  Δεν αναφέρει πουθενά το κόστος αποστολής μυνημάτων για να μπερδεύει και να εξαπατα.

 • Γιώργος Λ.

  ( - )

  ΤίτλοςΑπάτη..!!

  Σχόλιο
  Το ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ.gr ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΦΑΓΑ 200€ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΙΛ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΜΊΑ, ΓΕΝΙΚΆ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΥΝΑΊΚΑ ΕΚΕΙ.

 • Γιώργος

  ( - )

  ΤίτλοςΑπάτη μεγάλη, μακριά

  Σχόλιο
  Όπως ακριβώς τα είπατε, μέχρι να αγοράσεις, βροχή τα μηνύματα και τα views, μόλις αγοράσεις δεν κουνιέται φύλλο από το επόμενο δευτερόλεπτο

  Θετικά
  Κανένα

  Αρνητικά
  Απάτη φουλ

 • Ανώνυμος

  ( - )

  ΤίτλοςHot

  Σχόλιο
  Hot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *