Donabook εναντίον Lunona !

Vs

Μια μάχη έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο σάιτ και είματε πολύ περίεργοι να ανακαλύψουμε το γιατί!

Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε αντλήσει για τα δύο αυτά σαιτ γνωριμιών, μιας και αποτελούν τα δύο πρώτα στις αναζητήσεις των γυναικών και των αντρών της Ελλάδας!

Ξεκινάμε!

Το Lunona φαίνεται πως λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2017 και μετράει ήδη έξι χρόνια ενεργό και στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης αναδεικνύεται πρώτο λόγω της επιτυχίας και της επισκεψιμότητάς του όλα αυτά τα χρόνια.

Το Donabook δεν έχει αναφορές σχετικά με το πότε άνοιξε τις πόρτες του για τα μέλη του, αλλά οι δαιμόνιοι συνεργάτες μας που κάνουν καθημερινά τις έρευνές τους μας δινουν στοιχεία πως το donabook ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του 2023.

Το Lunona , έχει αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο, αν το συγκρίνουμε με άλλα πόσα σάιτ που ανοίγουν και κλείνουν και ανά διαστήματα και αλλάζουν απλά όνομα για να σβήσουν τα…ίχνη του και επανέρχονται απλά με νέο όνομα. (μην ταράζεσαι λες και το ακούς πρώτη φορά! Αυτό γίνεται! Ψάξε όλα τα σάιτ και τις κριτικές εδώ και θα τα μάθεις όλα! )

Το Donabook , έχει εμφανώς χρησιμοποιήσει πολλές τεχνολογίες που έχει το Lunona, ειδικά στο εσωτερικό του σάιτ, γιατί πράγματι, όπως έχει φανεί και από τις κριτικές και απο τις βαθμολογήσεις, το Lunona, έχει μοναδικό user interface, όπως το λέμε. Γιαυτό άλλωστε το έχουν μιμηθεί και πάρα πολλά σάιτ και στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Το Lunona , ξεκίνησε, από όσο θυμόμαστε, ως μία απλή Κοινότητα για αμιγώς Sugar Daters, που απέκλειε με το τρόπο του λιγότερο εμφανίσιμες κοπέλες, καθώς δεν είχαν απήχηση, αφού ένας sugar daddy θα επιλέξει να γίνει μέλος γιατί θέλει να βρει ένα πανέμορφο sugar baby.

Το Donabook , δεν έχει τέτοια τοποθέτηση. Αφήνει ανοιχτές όλες τις πόρτες στο κοινό χωρίς να «στιγματίζει» τις κοπέλες ή τους άντρες με τη ταμπέλα “Sugar”. Παρολαυτά ο πήχης είναι πολύ υψηλά, γιατί οι κοπέλες που συνομιλήσαμε ήταν πάνω από το μέσο όρο! Άντρες, ετοιμαστείτε να πολιορκίσετε σκληρά! Παίζει σκληρός ανταγωνισμός!

Το Lunona , ξεκίνησε μόνο για πλοήγηση από ηλεκτρονικούς σταθερούς υπολογιστές και μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε εφαρμογή για κινητά, αλλά κακά τα ψέματα, δεν είναι τόσο καλή.. Αρκετά προβληματική εφαρμογή που σε έκανε απλά να το παρατήσεις και να πας αλλού. Δεν υπήρχε όμως άλλο καλύτερο! (Τώρα όμως?)

Το Donabook , ξεκίνησε αντίστροφα δημιουργώντας μία εφαρμογή για κινητά android και iphone iOs σε πάρα πολύ μοντέρνο σχεδιασμό, τη χρησιμοποιήσαμε και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και στη συνέχεια άνοιξε και για υπολογιστές, πάλι με αρκετές τεχνολογίες από το, χωρίς αμφισβήτιση, μέχρι τώρα πετυχημένο Lunona.

Το Lunona , ψάχνοντας λίγο πιο βαθιά, βρήκαμε ότι στις γυναίκες που γράφονται για να τις πείσει να πιστοποιηθούν, έχει πρόγραμμα ανταμοιβής, όπως το λέει και δίνει ως ανταμοιβή δωροκάρτες για ψώνια στις γυναίκες. (Έξυπνο αν μας ρωτάτε.)

Στο Donabook όμως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες που να γράφονται γιαυτό το σκοπό, να μιλάνε δηλαδή μόνο για να κερδίσουν τα δώρα. Γράφονται καθαρά για να βρουν άντρα για γνωριμία, ραντεβού και λοιπά.

Στο Donabook , όσοι γίνονται μέλη για πρώτη φορά, παίρνουν 300credits για συνομιλίες δωρεάν, ενώ στο Lunona τα νέα μέλη, έπαιρναν πολύ λιγότερα, μόλις 100Luns.

 Όπως σε όλα τα δημοφιλή σάιτ γνωριμιών παγκοσμίως, είτε αγοράζεις πακέτα με κρέντιτς για να συνομιλείς, είτε αγοράζεις μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον χρέωση για τις συνομιλίες. Και τα δύο πάντως, ανήκουν στη πρώτη κατηγορία και δεν χρεώνουν επιπλέον μηνιαίες συνδρομές.

Donabook Vs Lunona , θα γίνει μία μάχη λοιπόν μεταξύ των δύο πολύ δυναμικών σάιτ γνωριμιών, με το πρώτο να έχει ήδη πάρει μεγάλο μέρος της κοινότητας του διαδικτυακού dating. Ίσως και χτύπημα κάτω απ’τη ζώνη απο τη πλευρά των δημιουργών του Donabook, αφού αποφασίζει να κοντραριστεί με το δοκιμασμένο, αλλά μόνο στη Sugar Dating Κοινότητα, Lunona.

Για να συνοψίσουμε, έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο και στα δύο, αυτό που βάζουμε στα Συν + του Donabook , γιατί αυτό είναι το νέο και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο, είναι τα εξής:

  • Application δωρεάν, εύχρηστο και πολύ φιλικό στο χρήστη, με πολλές δυνατότητες αλλά και απλό στη καθημερινή λειτουργία.
  • Οι Γυναίκες στο Donabook , δεν κερδίζουν δωροκάρτες. Αυτό είναι πλεονέκτημα, γιατί αποκλείονται οι γυναίκες που ψάχνουν μόνο να τρώνε μονάδες για να κερδίζουν δωρά.
  • Ραντεβού σε μία μέρα, σίγουρα, δεν θα κάνεις. Οι άντρες στο Donabook , από ότι είδαμε και εμείς, πολιορκούν πολύ τις γυναίκες. Εχει αρκετές και πανέμορφες κοπέλες, με αποτέλεσμα να δέχονται πολλές προτάσεις και πολλές φορές δεν σου απαντάνε καν.
  • Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου να πείσεις τη γυναίκα που μιλάς ότι υπάρχεις μόνο εσύ για εκείνη! Μην ξεχνάς, είναι λίγες και έχουν υψηλά στάνταρ!
  • Θέλει επιμονή και να πολιορκείς τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει συνέχεια.
  • Χρησιμοποίησε τα δωρεάν credits που σου δίνει μόλις γραφτείς! Είναι αρκετά!

Συμπερασμα: Το Donabook , είναι κάτι νέο, Ultimate dating site,  όπως αυτοαποκαλείται. Φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει επί του Lunona . Έχει πολλές τεχνολογίες σε σύγχρονο σχεδιασμό, πανέμορφες κοπέλες που δεν μιλάνε για να κερδίζουν δώρα και κλείνοντας, η δική μας προσωπική άποψη, είναι πως το Donabook, είναι σαφώς καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Μια δοκιμή θα σε πείσει – αξίζει να το δοκιμάσεις περισσότερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *