Blindchat Απάτη μήπως είναι ?

Είναι το blindchat απάτη όπως ισχυρίζονται μερικοί ?

Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για απάτη έχει αρκετή κοινότητα ενεργή που πιστεύουμε ότι μπορούν να το υποστηρίζουνε ώστε να είναι αληθινό.

Όμως με την εμπειρία μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρη οπότε αυτό το διάστημα έχουμε ενεργό λογαριασμό και κάνουμε έρευνα…

Αν εσείς έχετε πραγματική εμπειρία σε αυτό το site θα θέλαμε να την μοιραστείτε μαζί μας αφήνοντας τα σχόλια σας.

jim

2 Comments

 • Αντωνάκης

  ( - )

  ΤίτλοςΔικαιολογεί το ονομά του 100 τις 100

  Σχόλιο
  Συνομιλία στα τυφλά. Ανώνυμα και με ασφάλεια. Αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Θα συναντήσεις όλες τις περιπτώσεις: Παντρεμένες, σοβαρές, βλαμμένες, απογοητευμένες, επιθετικές, καυλωμένες, μικρές - μεγάλες και πάρα πολλούς gay που ζητιανεύουν μια dick pick. Θα βρεις να μιλήσεις με κάποια σίγουρα και αν είσαι καλός στο chat θα προχωρήσεις. Κανένας δεν θα ζητήσει χρήματα ή οτιδήποτε άλλο από τον άλλων. Οι ψεύτικοι συνομιλητές θα αποκαλυφθούν αργά ή γρήγορα. Προσωπικά πάντα βρίσκω κάποια να συνομιλήσω στα σοβαρά, για χαβαλέ ή σεξουλικά. Λογική χρέωση γι αυτό που προσφέρει. Σας συμβουλεύω να χρησιμοποιείτε το Skype αν θέλετε να συνεχίσετε έκτος πλατφόρμας. Μπορείς εύκολα να έχεις ένα σχετικά ανώνυμο προφίλ στο Skype και να έχετε φωνητικές και βιντεοκλήσεις πιο άνετα σε σχέση με τα Viber και Whatsapp. Βέβαια για να φτάσεις σε αυτό το σημείο θέλει λίγη προσπάθεια και κάποια ικανότητα στην ηλεκτρονική επικοινωνία. Να θυμάστε πάντα ότι η ανωνυμία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ήμαστε και συμπεριφερόμαστε σαν γαϊδούρια!

  Θετικά
  Θα βρεις κάποιον να συνομιλήσεις άμεσα! Κουτσός, στραβός ή περίεργος να είσαι θα βρεις κάποιον. Εάν είσαι ικανός θα ανταλλάξεις τηλέφωνα κλπ. Αν δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά στην ηλεκτρονική επικοινωνία είναι μια εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερος χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Έχεις τη ευκαιρία για τα πάντα. Χαλαρό chat ή sex chat (πιο πιθανό), τηλεφωνικό chat ή video sex (πιο σπάνια). Σε κάποιες περιπτώσεις (πολύ σπάνιες) θα κανονίσεις και κάποιο ραντεβού. Τίμια πλατφόρμα.

  Αρνητικά
  Πολλοί gay και trans σπαταλούν άδικα τον χρόνο σου και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι αυτό. Μπορείς να στείλεις ένα φωνητικό μήνυμα μέσω της εφαρμογής και να ζητήσεις να σου στείλουν κι εσένα ένα ώστε πάνω κάτω να καταλάβεις αν είναι άντρα ή γυναίκα ο συνομιλητής. Αν αρχίσει "το μικρόφωνο είναι χαλασμένο" και τα λοιπά προχώρα παρακάτω. Κάποιες μπορεί να μην θέλουν καν να το κάνουν αυτό. Γενικά για εμένα αυτός ο τρόπος λειτουργεί και με βοηθάει να μην χάνω τον χρόνο μου. Οι γυναίκες που συναντήσεις στην εφαρμογή είναι πολύ μπερδεμένες ιστορίες και εμφανισιακά πολύ κάτω του μετρίου. Γενικά δεν είναι εφαρμογή για σοβαρές σχέσεις και γνωριμίες.

 • σταμ38

  ( - )

  Τίτλοςτραγικό απλά

  Σχόλιο
  στην αρχή πίστευα ότι παίζει να ειναι νορμαλ , αλλά πραγματικά δεν ξέρεις ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω απο κάθε προφίλ.. εγώ νόμιζα ότι συνομιλούσα με μία γκόμενα και πάνω που τα βρήκαμε και όλα καλά , λέμε να συναντηθούμε και τελικά μου προέκυψε "μπαμπης" χαχαχαχαχα τραγικοοοοοο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *