Twoo – PlentyofFish

42%
70%
30%
50%
55%
50%
50%

Η λειτουργία του Twoo διακόπηκε στις 30 Ιουνίου 2022.

Όμως μην αγχώνεσαι. Το Plenty of Fish θα σε καλύψει!

Ο ήλιος έδυσε. Η λειτουργία του Twoo διακόπηκε στις 30 Ιουνίου 2022. Εξασφαλίσαμε ένα νέο διαδικτυακό σπίτι για τους ενδιαφερόμενους χρήστες στην περιοχή σου σε μία από τις κορυφαίες εφαρμογές γνωριμιών, τους φίλους μας στο Plenty of Fish. Στο Plenty of Fish, δεν υπάρχει πίεση για τελειότητα. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και θα βρεις άλλους/άλλες singles σαν εσένα που επιθυμούν γνήσιες συνδέσεις. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Διαθέσιμο και σε iPhone, Android και άλλες κινητές συσκευές.

Εμείς σου κάναμε όσο πιο αναλυτικά μπορούσαμε μια παρουσίαση, μπορείς να δεις το σάιτ εδώ.

4 Comments

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : Είναι 100% κοροϊδία

    Σχόλιο :
    Ζητάει χρήματα για τα πάντα και είναι πανάκριβο… Τα προφίλ τα περισσότερα είναι ψεύτικα και όσες κοπέλες είναι μέσα δεν απαντούν με τίποτα. Είναι 100% κοροϊδία keep away…

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Γιάννης Σρτα!

    ( - )

    Τίτλος : Πολύ κακό

    Σχόλιο :
    Πολύ κακό. Επιλέγω Θεσσαλονίκη, μου βγάζει καμιά 10ρια άτομα και όλοι οι υπόλοιποι είναι από Σόφια Τίρανα Τουρκία κλπ. Εκτός αυτού πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις το οτιδήποτε, δεν βλέπεις ούτε ποιος σε επισκέπτεται ούτε σε ποιον αρέσεις.

    Θετικά :

    Αρνητικά :

    Σχόλιο

  • Τίτλος : Απαίσιο! !!!!

    Σχόλιο :
    Είναι το χειρότερο σαιτ γνωριμιών! Τα περισσότερα γυναικεία προφίλ είναι ψεύτικά! Η αληθινές γυναίκες ( άμα είναι αληθινές ποιος ξέρει.. ) δεν ξέρουν τι θέλουν και στέλνουν απαντήσεις μετά από μια βδομάδα στην καλύτερη!!!! Ξόδεψα άσκοπα το χρόνο μου και τα λεφτά.

    Θετικά :
    0

    Αρνητικά :
    Για κορόιδο ψάχνουν

    Σχόλιο

  • Ανώνυμος

    ( - )

    Τίτλος : κοροιδια

    Σχόλιο :
    η ωρα ειναι 7.00 το πρωι οποτε θα πω καλημερα και λιγα λογια για το σαιτ.ειμαι αρκετο καιρο σε καποια σαιτ που δεν θα συμβουλευα να μπει καποιος και να ψαξει για συντροφο ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.αλλα ζητανε πολλα και αλλα λιγα.για το TWOO τι να πω;για μενα ενα απο τα χειροτερα που υπαρχει στο ιντερνετ οτι κινηση πας να κανεις ζηταει χρηματα καθε μερα μου ερχονται μηνυματα οτι η ταδε εχει γενεθλια και οχι μια καθε μερα στειλτης ενα δωρο με τοσα.δεν εχεις ποντους αγορασε.μεγαλη κοροιδια η πιο πολλες εκει μεσα ειναι του σαιτ καμια σχεση με αληθινα προφιλ.οκ παντου υπαρχουν ψευτικα προφιλ και ζητανε χρηματα απλα εγω μιλαω για το TWOO επειδη το γνωριζω.μακρια φιλοι μου ολα τα μπαζα μαζεμενα σε αυτα τα σαιτ ειναι

    Θετικά :
    καμια

    Αρνητικά :
    πολλες

    Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *