9 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις όταν βγαίνεις ραντεβού!

Καλώς ή κακώς δε μπορείς από τα πρώτα ραντεβούνα καταλάβεις καλά τον χαρακτήρα του άλλου. Για τις γυναίκες, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και από το πρώτο κιόλας ραντεβού σε περνάν από εξονυχιστικό έλεγχο. Προκειμένου να περάσεις στην επόμενη φάση, είναι ορισμένα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις όταν βγαίνεις ραντεβού!

Τι πρέπει να προσέχεις από το πρώτο ραντεβού

1.Μην δείχνεις ανασφαλής

Όσο και να τρέμουν τα πόδια σου, όσο και να πιστεύεις ότι παραείναι καλή για εσένα, μην το κάνεις να φανεί. Οι γυναίκες προτιμούν έναν άντρα δυναμικό, που να έχειαυτοπεποίθηση και σιγουριά. Επιπλέον, κάθε φορά που θα εξιδανικεύεις την γυναίκα με την οποία βγαίνεις, τόσο περισσότερο άγχος θα σε πιάνει. Πάρε βαθιά ανάσα και παίξε το cool. Που ξέρεις στην τελική μπορεί να μην σου αρέσει εσένα.

2.Μην γίνεσαι υπερόπτης

Στον αντίποδα τώρα, είναι και το να μην καταντήσεις υπερβολικά αλαζόνας. Αυτό σημαίνει ότι στην προσπάθεια σου να καλύψεις το όποιο άγχος έχεις, δε θα πρέπει να επιδεικνύεις το πόσο φοβερός και απίστευτος τύπος είσαι! Δεν χρειάζεται να ζητάς την επιβεβαίωση από το ραντεβού σου. Πίστεψε με, αν έχεις όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται, θα είναι αρκετή για να πέσει στα δίχτυα σου.

3.Να είσαι ανεξάρτητος

Η κοπέλα που βγαίνεις δεν είναι η μητέρα σου! Είναι σημαντικό να της δείξεις ότι μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου μόνος σου, αλλά και ότι θα σου άρεσε να μοιραστείς κομμάτι από την ανεξαρτησία σου μαζί της. Άμα ξεκινήσεις να της δείχνεις ότι την έχεις ανάγκη και ότι η ζωή σου δεν σημαίνει τίποτα χωρίς αυτήν, εκτός από το γεγονός ότι θα φρικάρει, θα φύγει, επίσης, τρέχοντας!

4.Ζήλια

Άκουσε με προσεχτικά! Μπορεί κάποιες να βλέπουν τη ζήλια γλυκιά και ως ένδειξη αγάπης, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο να βγαίνετε και να περνάτε καλά, μην τα χαλάσεις όλα με αχρείαστες εκρήξεις.

Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν εννοώ να είσαι εντελώς αδιάφορος, απλώς δεν υπάρχει λόγος για περιττές σκηνές ζηλοτυπίας!

5.Κράτα τη συζήτηση ενδιαφέρουσα

Δεν χρειάζεται να προβάρεις από πριν τι θέματα θα συζητήσετε. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις τι γίνεται στον κόσμο και γενικότερα να μπορείς να μιλήσεις για διάφορα θέματα! Επίσης, στα πρώτα ραντεβού το να συζητήσεις περί πολιτικής δεν είναι καλή ιδέα. Στις γυναίκες αρέσει να μαθαίνουν καινούρια πράγματα, όπως επίσης να μιλάνε για ταξίδια, όνειρα, μελλοντικές βλέψεις και τα σχετικά.

6.Να είσαι ειλικρινής

Σε πρώτη φάση το να παρουσιάσεις τον εαυτό σου όπως δεν είναι στην πραγματικότητα, είναι προσβολή για τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν τον εκτιμάς, δεν το σέβεσαι και δεν πιστεύεις καθόλου σε εσένα. Πολύ βασικό λάθος και θα πρέπει να το λύσεις άμεσα γιατί πάνω από όλα πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι.

Σε δεύτερη φάση, πιστεύεις ότι θα ξεφύγεις από τον έλεγχο που έχει να κάνει η κοπέλα σου μετά το πρώτο ραντεβού. Θα βάλει ότι γνωστούς έχει για να μάθουν τι κάνεις, ποιος είσαι, πως κοιμάσαι, τι κουσούρια έχεις και ένας θεός ξέρει τι άλλο! Οπότε συμβουλή μου είναι, να είσαι ο εαυτός σου όσο μπορείς.

7.Μίλα για τα ενδιαφέροντα σου

Όπως είπαμε στις γυναίκες αρέσει να μαθαίνουν πράγματα. Από το πιο μικρό, ανόητο και βαρετό υπό άλλες συνθήκες πράγμα, μέχρι  οτιδήποτε πιο συγκλονιστικό έχουν μάθει μέχρι στιγμής στη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν μαθαίνεις να παίζεις κιθάρα, μοιράσου το. Γενικότερα, μοιράσου μαζί της πράγματα που θα ήθελες να κάνεις. Θα της δείξεις έτσι ότι δεν είσαι απλά ένας βαρετός τύπος και ότι έχεις και άλλα ενδιαφέροντα.

8.Σεβάσου αυτόν που σε εξυπηρετεί

Με το να δείχνεις σεβασμό απέναντι στον σερβιτόρο ή στον υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή σε εξυπηρετεί, αυτόματα δηλώνεις και ότι γενικά στη ζωή σου φέρεσαι με σεβασμό γύρω από τα άτομα σου. Με το να γίνεσαι τραμπούκος και τη διάθεση σου καταφέρνεις να χαλάσεις και να ξενερώσεις την κοπέλα με την οποία βγήκες ραντεβού. Διατήρησε την ψυχραιμία σου!

9.Μην είσαι εγωιστής

Είτε το αν είσαι εγωιστής αφορά το κρεβάτι που κάνετε και θέλεις μόνο εσύ να ικανοποιείσαι, αδιαφορώντας για την κοπέλα σου, είτε έχει να κάνει με κάτι απλό που σου ζήτησε να τη βοηθήσεις, το να κοιτάς την πάρτη σου μόνο δεν είναι καθόλου κολακευτικό! Προσπάθησε να καταλάβεις τι χρειάζεται και πότε και πρόσφερε της βοήθεια. Κάνε την να νιώσει ότι για ό,τι χρειαστεί θα είσαι εκεί να την βοηθήσεις! Αν το καταφέρεις αυτό, την έχεις κερδίσει!

Σου προτείνουμε να επισκεφθείς και άλλα ενημερωτικά σάιτ με άρθρα σχετικά όπως : BOUJEE, DATINGADVICES, DATINGSECRETS .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *