7 Συμβουλές για ένα πετυχημένο δεύτερο ραντεβού!

Πολλοί άντρες μας στέλνετε και ρωτάτε συμβουλές για το πως να χειριστείτε ένα δεύτερο ραντεβού! Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνεις πράξη τις πιο κρυφές σου επιθυμίες! ΑΛΛΑ, τώρα θέλει προσοχή και λεπτούς χειρισμούς ώστε να μην χαλάσεις την εικόνα σου και το καλό κλίμα του πρώτου ραντεβού!

Τι να κάνεις στο δεύτερο ραντεβού

1.Να είσαι ο εαυτός σου

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το δεύτερο ραντεβού δεν πήγε καλά επειδή ο άντρας δεν ήταν ο πραγματικός του εαυτός. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά. Αν νιώθεις εσύ άνετα, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα αισθανθεί κι αυτή άνετα. Απλά προσπάθησε να περάσεις καλά μαζί της.

2. Κάντε κάτι διαφορετικό

Αν το πρώτο σας ραντεβού περιλάμβανε ένα δείπνο σε εστιατόριο, τότε δοκίμασε να κάνεις κάτι άλλο μαζί της αυτή τη φορά. Πάτε να δείτε μια ταινία, ή παρακολουθείστε έναν αθλητικό αγώνα (αν είναι φαν!) και μετά συνεχίστε το ραντεβού σας με ένα δείπνο. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό ή εναλλακτικό, μέσα από συζητήσεις που μπορεί να έχετε κάνει, διάλεξε κάτι που ίσως ξέχεις ότι της αρέσει πάρα πολύ και βεβαιώσου ότι θα είναι κάτι που θα απολαύσει και η ίδια.

3.Πηγαίνετε μαζί στο ραντεβού

Συνήθως το πρώτο ραντεβού περιλαμβάνει την συνάντηση σας στο σημείο που είχατε κανονίσει. Τώρα, όμως, που γνωρίζεστε μπορείς να πας να την πάρεις και να πάτε μαζί στο ραντεβού σας. Πρόσεξε να μην αργήσεις, γιατί καμία κοπέλα δεν της αρέσει να την στήνουν και σίγουρα δε θα θέλεις να την ξενερώσεις. Μία κακή συνήθεια των γυναικών είναι να καθυστερούν εκείνες..Να δείξεις υπομονή και κατανόηση, καθώς ετοιμάζεται για εσένα και θέλει να είναι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται!

4.Δείξε της ότι είναι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα

Αν της δείξεις ότι θυμάσαι μερικές λεπτομέρειες από όσα σου είχε αναφέρει στο προηγούμενο ραντεβού σας, τότε να είσαι σίγουρος ότι την έχεις κερδίσει. Οι γυναίκες εκτιμούν πολύ το γεγονός ότι τις ακούς και ότι θυμάσαι πράγματα για αυτές.

Μπορείς επίσης να της κάνεις ερωτήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην την βομβαρδίσεις με ερωτήσεις και την κάνεις να αισθανθεί πιεσμένη. Μην κάνεις πάρα πολύ προσωπικές ερωτήσεις και προς Θεού απέφυγε να την ρωτήσεις για τους πρώην της! Θα μιλήσετε και για αυτό το θέμα κάποια στιγμή, αλλά όχι στο δεύτερο ραντεβού.

5.Κοίταζε την στα μάτια

Όταν κοιτάς μια γυναίκα στα μάτια, της δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί. Παράλληλα, θα την κάνεις να αισθανθεί σημαντική και ελκυστική και κακά τα ψέματα, ένα έντονο αντρικό βλέμμα μπορεί να είναι και ρομαντικό αλλά και ερεθιστικό για μία γυναίκα, το ίδιο και για τον άντρα!

6.Κάνε την να αισθανθεί επιθυμητή

Μην την κάνεις να αισθανθεί ότι είσαι μαζί της επειδή πρέπει να έχεις μια κοπέλα και έτυχε να είναι αυτή. Κάνε την να αισθανθεί επιθυμητή, ξεχωριστή και μοναδική. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μπορείς να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο. Μην το παρακάνεις, όμως. Μην την κάνεις να αισθανθεί τυχερή επειδή έχει κάποια προσόντα. Κάνε την να αισθανθεί τυχερή που εκτιμάς εσύ τα προσόντα της. Ξεκίνα τα κομπλιμέντα σου λέγοντας «Νομίζω…», «Πιστεύω…».

Το μόνο που θέλουν οι γυναίκες είναι να περάσουν καλά. Απλά χαλάρωσε και κάνε την να αισθανθεί άνετη και επιθυμητή. Μην δώσεις την εντύπωση ότι είσαι απελπισμένος.

7. Δώρο – Έκπληξη

Είναι γνωστό τοις πάση ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για δώρα και εκπλήξεις! Μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο πριν το ραντεβού σας ή μία δύο μέρες νωρίτερα ώστε να τις πάρεις ένα δωράκι έκπληξη που γνωρίζεις ότι θα της αρέσει! Είναι σίγουρο ότι θα την εντυπωσιάσεις αλλά και θα εκτιμήσει σίγουρα την κίνηση καθώς και ότι την σκέφτηκες!

Τα δεύτερα ραντεβού είναι ίσως σημαντικότερα και από τα πρώτα καθώς είναι και εκείνα που συνήθως κρίνουν και το παρακάτω !! Καλή επιτυχία !

Μπορείς να μπεις στα Top 10 Sites , να δεις τα Καλύτερα σάιτ και τις έρευνες ποτ έχουν γίνει, να αφήσεις το σχόλιό σου και να πάρεις ιδέες για τα Ραντεβού, τις Σχέσεις και τις Γνωριμίες!

Σου προτείνουμε να επισκεφθείς και άλλα ενημερωτικά σάιτ με άρθρα σχετικά όπως : BOUJEE, DATINGADVICES, DATINGSECRETS .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *