Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες στα site γνωριμιών;

Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες το πρώτο που ψάχνουν είναι η επικοινωνία.

Θέλουν να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν, να μιλήσουν. Να μιλήσουν με κάποιον καλό συνομιλητή, έξυπνο, με χιούμορ, «ατακαδόρο» και βέβαια να ακούσουν…κομπλιμέντα! (Πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη). 

Σε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες φοβούνται το γρήγορο ραντεβού και αντί αυτού θέλουν να γνωριστούν καλά πρώτα και σε βάθος χρόνου. (Εδώ εξαιρούνται οι επαγγελματίες που θέλουν να βρουν τον επόμενο πελάτη, να κλείσουν τιμή και μέρος και τέλος).

Οι γυναίκες θέλουν χρόνο για να δουν αν τις ελκύει εγκεφαλικά ο άντρας από την άλλη πλευρά αλλά και να αποκτήσουν μια κάποια εμπιστοσύνη. Ίσως το βασικότερο στο μυαλό μιας γυναίκας.

Ένας άλλος παράγοντας που κάνει τις γυναίκες να μην βιάζονται για συνάντηση από κοντά μόλις μιλήσουν με κάποιον, είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι ”προνομιούχες” σε αυτό το είδος γνωριμίας και προσέγγισης. Τι εννοούμε;

Οι άνδρες που είναι ενεργοί και διαθέσιμοι μία στιγμή συνήθως είναι πολλάπλάσιοι απο τις γυναίκες και είναι λογικό να γίνεται μια πολιορκία απο τους άντρες προς τις γυναίκες. Οι περισσότερες μπορεί να μην το παραδεχτούν, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να μιλάνε με 4, 5 ή και περισσότερους άντρες και προφανώς δεν θα στο παραδεχτούν ποτέ! Τους αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί τις κάνει να νιώθουν μοναδικές και η αυτοπεποίθησή τους ανεβαίνει κατακόρυφα!

Όταν όμως ο Ένας, τους τρελάνει το μυαλό, τότε έρχεται η στιγμή του Ραντεβού που μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατή συνάντηση και γνωριμία!

Τώρα που έχεις κατά νου τι πάιζει και τι ψάχνουν οι γυναίκες, θα ξέρεις καλύτερα πως να τις κάνεις δικές σου και να κερδίσεις το μυαλό τους!

Εμείς γενικά συστήνουμε να εμπιστεύεσαι σάιτ με μορφή κλειστών Κοινoτήτων, όπως το Lunona, γιατί μείωνονται οι πιθανότητες για ψεύτικα προφίλ, καθώς υπάρχει έλεγχος και δυνατότητα αναφορών ψεύτικων προφίλ.

4 Comments

  • Ανώνυμος

    ( - )

    ΤίτλοςFilipop.leon@gmail.com

    Σχόλιο
    Θέλεις να γίνεις Σπαρτιατισα?

    Θετικά
    Λεωνιδας 2731024510

  • Λεωνιδας

    ( - )

    Τίτλος Σπαρτη

    Σχόλιο
    Θέλεις να γίνεις Σπαρτιατισα? 2731024510

  • Παναγιωτης

    ( - )

    ΤίτλοςΑσος

    Σχόλιο
    Ενδιαφερομε για γνωριμία ομορφη

    Θετικά
    Είμαι καλός γενικα

    Αρνητικά
    Δεν ασχολουμε με κουτσομπολια

  • Rommy

    ( - )

    ΤίτλοςSex

    Σχόλιο
    Sex

    Θετικά
    Sex

    Αρνητικά
    Sex

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *