Τα 10 tips για επιτυχημένο ραντεβού που πρέπει να εφαρμόσεις!

Οι 10 απλοί κανόνες για επιτυχημένο ραντεβού, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμοι αφού θα σε βοηθήσουν να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στο κορίτσι που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για το επόμενο!

1) Πρώτη εντύπωση

Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική! Θέλεις να λάβει την εικόνα ότι έχεις δώσει έμφαση στο ντύσιμό σου για εκείνη, οπότε καλό θα ήταν να είσαι κομψός, όχι επιτηδευμένος και υπερβολικός στο ντύσιμό σου. Ένα πουκάμισο είναι εξαιρετική επιλογή για ραντεβού, όπως και ένα μονόχρωμο look, που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Ακόμη, τα λουλούδια είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να της δείξεις πως τη σκέφτεσαι με θαυμασμό.

2) Αποφάσισε με γνώμονα εκείνη

Μπορείς να πάρεις εσύ την απόφαση για το που θα πάτε, αυτό άλλωστε αρέσει στις γυναίκες, και να επιλέξεις κάπου όπου είσαι σίγουρος ότι θα της αρέσει. Κάποια καφετέρια με την αγαπημένη της μουσική, ή για φαγητό εκεί όπου αγαπάει συνήθως να τρώει. Διάλεξε με γνώμονα εκείνη και να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

3) Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις, είναι σαν μαγνήτης για εκείνη, μην το ξεχνάς. Όλες οι γυναίκες έλκονται από άνδρες με αυτοπεποίθηση ακόμα και αν αυτοί δεν είναι εξαιρετικά εμφανίσιμοι. Αυτό γιατί οι γυναίκες χρειαζόμαστε συνήθως κάποιον να παίρνει τα ηνία όταν χρειάζεται και να νιώθουμε ασφαλείς μαζί του.

4) Άφησέ την να μιλήσει

Μπορείς να κάνεις την αρχή και να της μιλήσεις για εσένα, αλλά μετά άφησέ την να ξεδιπλώσει τις σκέψεις και τη ζωή της μέσα από τη δική της αφήγηση. Της αρέσει να σου μιλάει και ακόμα περισσότερο της αρέσει να έχει την αμέριστη προσοχή σου.

5) Διασκεδαστικές στιγμές

Προσπάθησε να την κάνεις να γελάει, όσο πιο συχνά γίνεται. Το χαμόγελό της και η ευχέρειά σου να λες αστεία και να την κάνεις χαρούμενη, είναι από τα σημαντικότερα όπλα σου στο να κατακτήσεις την καρδιά της.

6) Όχι αναφορές σε πρώην

Καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη ιστορίες με πρώην και να επικεντρωθούμε σε εκείνη και μόνο. Οι αναφορές μόνο κακό μπορούν να κάνουν, αφού μπαίνει στη μέση άθελά σου μια προσπάθεια σύγκρισης από μεριάς της που θα την κάνει να ξενερώσει.

7) Χαμήλωσε το τηλέφωνο

Μπορείς να χαμηλώσεις την ένταση του τηλεφώνου σου, μπροστά της και να της πεις πως θέλεις η βραδιά να αφορά μόνο εκείνη. Θα χαμογελάσει και θα της αρέσει πολύ που αυτή η βραδιά είναι για αυτήν και της προσφέρεις όλο το χρόνο και την προσοχή σου.

8) Προσφέρσου να πληρώσεις

Σαν σωστός τζέντλεμαν που είσαι, προσφέρουν να πληρώσεις και για τους δύο. Ακόμα και αν καταλήξετε να πληρώσετε ο καθένας για τα δικά του, η κίνησή σου αυτή θα εκτιμηθεί και θα την θυμάται.

9) Μίλησε με κομψό τρόπο

Ότι και αν θέλεις να πεις, ακόμα και αν δεν εμπεριέχει και τις πιο φιλικές σκέψεις, μίλα της για ότι σε απασχολεί με κομψότητα. Μην χρησιμοποιείς υβριστικές λέξεις, καθώς αυτές βαραίνουν την ατμόσφαιρα και εσύ θέλεις να της αφήσεις μια γεύση όμορφη και ελκυστική.

10) Επικοινωνία

Μετά το ραντεβού άφησέ της χώρο να σκεφτεί, να αναπολήσει και να σε αποζητήσει. Μην της στέλνεις μήνυμα κάθε 2-3 ώρες καθώς αυτό μόνο αυτοπεποίθηση δεν δείχνει. Θα την κάνει να αισθανθεί την ανάγκη σου και θα κάνει ένα βήμα πίσω. Στείλε της την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα και πες της πως αν το ήθελε και εκείνη θα ήθελες να την βγάλεις για φαγητό. Οι πιθανότητες να σου απαντήσει θετικά με αυτόν τον τρόπο είναι συντριπτικά μεγαλύτερες.

Σου προτείνουμε να επισκεφθείς και άλλα ενημερωτικά σάιτ με άρθρα σχετικά όπως : BOUJEE, DATINGADVICES, DATINGSECRETS .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *