Σάιτ γνωριμιών στην Ελλάδα

Έλα, παραδέξου το , έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ dating site για να γνωρίσεις γυναίκες ή άνδρες. Το θέμα όμως είναι, λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές?

Και τι εννοούμε, Μπορείς να γνωρίσεις μια όμορφη και ποιοτική γυναίκα μέσω ίντερνετ? Πόσες πιθανότητες έχεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα ή έναν άνδρα που γνώρισες μέσω του διαδικτύου σε dating site ή κάποιο chat ? Είναι το ίδιο από το να την/τον γνωρίσεις σε ένα μπαρ ή κάπου έξω?

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σύμφωνα με έρευνες το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου.

Αυτή η έρευνα αποδεικνύει τον μεγάλο ρόλο που παίζουν τα social media και οι εφαρμογές γνωριμιών, τα dating sites, αφού σχεδόν τα μισά ζευγάρια έχουν γνωριστεί μέσα από αυτά.

Εγώ πιστεύω ότι το ποσοστό στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς το φλερτ αλλάζει και όλο και περισσότεροι νέοι επιλέγουν να φλερτάρουν online

Οι περισσότεροι απο εμάς scrollάρουμε στα κλασσικά social media , όπως facebook ή instagram και βλέπουμε προφίλ αμέτρητων ανθρώπων που πολλές φορές δεν γνωρίζουμε καν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιτάζει το κινητό του περίπου ογδόντα φορές την ημέρα! Δηλάδη κάθε λεπτά σε καθημερινή βάση! Άρα, έχοντας αυτό σαν δεδομένο μπορούμε να κατανοήσουμε για όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το internet και τα dating sites.

Έχει αξία να αναφέρουμε ποια dating sites στην Ελλάδα λειτουργούν καλύτερα και αποδοτικότερα με βάση τις αξιολογήσεις των ίδιων των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν και τα εμπιστεύονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν πάρα πολλά dating sites που ο μόνος τους σκοπός είναι εξαπάτηση και η σπατάλη χρημάτων χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Τα περισσότερα dating sites προσφέρουν δωρεάν εγγραφή, που ΟΚ, δεν λέει και κάτι αυτό, καθώς δωρεάν εγγραφή έχουν όλα τα σάιτ, μέχρι και των σούπερ μαρκετ. Η ειδοποιός διαφορά είναι στα εντελώς δωρεάν και στα επί πληρωμή, είτε με πληρωμή ανά μήνυμα ή με συνδρομή.

Στην κατηγορία των site που είναι με αγορά για πακέτα μηνυμάτων, σύμφωνα πάντα με τις ψήφους που δίνουν ανεξάρτητα όσοι επισκέπτονται τη σελίδα μας, είναι το Lunona .

Έχει δωρεάν εγγραφή και είναι ίσως το μόνο εξειδικευμένο dating site για sugar dating στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα σχόλια των μελών του, πρόκειται για ένα ακριβό σάιτ, χωρίς όμως συνδρομές, αλλά αγοράζεις πακέτα με luns, φαντάσου το σαν ψηφιακά κέρματα, τα οποία σου αφαιρεί ανά μήνυμα ανάλογα το μέγεθος του μηνύματος. Κάποιοι αναφέρουν πως είναι μεγάλο το κόστος κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως είναι μεν ακριβό αλλά είναι το μόνο που έχουν βγει ραντεβού με πραγματικές γυναίκες και άντρες και κάποιοι άλλοι το κατατάσουν στην κορυφή χωρίς να αξιολογούν το κόστος, καθώς είναι οπαδοί του “ότι πληρώνεις-παίρνεις”

Στη δεύτερη κατηγορία, των συνδρομών, το σάιτ που έχει τα περισσότερα σχόλια και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, είναι το Ashley Madison, το οποίο όμως δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, παρόλαυτά, τα περισσότερα συνδρομητικά ελληνικά dating sites, το έχουν αντιγράψει στο τρόπο λειτουργίας του καθώς είναι από τα πρώτα παγκοσμίως. Τα μέλη του υποστηρίζουν πως είναι το πιο αξιόπιστο (στην Αμερική), αν και στο παρελθόν είχε προκύψει μεγάλο σκάνδαλο με υποκλοπές προσωπικών δεδομένων, φωτογραφιών, στοιχεία πληρωμών καρτών κλπ, από χακερς.

Τέλος, μην ξεχνάς πως ο χώρος του διαδικτύου κρύβει πάρα πολλά “επικίνδυνα μέρη”. Κατά τη δική μας άποψη, τα πλέον αναξιόπιστα σάιτ γνωριμιών, είναι αυτά που ανήκουν σε μεγάλες εταιρείες που διαχειρίζονται πάρα πολύ μεγάλο αριθμών dating sites, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά.

Εμάς το μυαλό μας πάει είτε στο ότι δεν μπορούν να έχουν το κόσμο που θέλουν και αλλάζουν συνεχώς ονόματα και εμφάνιση στα σάιτ τους, είτε ακόμα χειρότερο, ότι πρύκειται για απάτες, sites φούσκες, τα οποία ανοίγουν για λίγο διάστημα και εξαπατούν το κόσμο και στη συνέχεια κλείνουν. Υπάρχουν τέτοιες εταιρείες που διαχειρίζονται πολλά σάιτ, με μικρή έρευνα στο σάιτ μας και διαβάζοντας στην Πλήρη Λίστα για κάθε σάιτ, εμείς έχουμε κάνει έρευνα και σε όποιες εταιρείες έχουμε βρει και άλλα σάιτ το αναφέρουμε!

Στην Ελλάδα τα dating sites, ναι, λειτουργούν και έχουν και επιτυχία. Να προσέχετε τα πολυδιαφημιζόμενα σάιτ με σχετικά banner σε σάιτ με πορνογραφικό υλικό και συνιστάμε να αποφεύγετε τα δωρεάν chat που δεν έχουν κανέναν απολύτως έλεγχο των μελών τους, όπως για παράδειγμα το blindchat, που μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει και να ψάξει ή να γράψει ότι θέλει.

Κλείνοντας, να ανφερθούμε και σε κάποιες πολυδιαφημιζόμενες κατηγορίες site γνωριμιών, που είναι πιο εξειδικευμένων αναζητήσεων, αυτά των μεγαλύτερων ηλικιών ηλικιών ή άλλιώς milfs! Έρχονται καθημερινά σχόλια για κάποια τέτοια σάιτ, όπως είναι το milfakia, milfdates, milffinder, ataktamilfs, vresmilfares, milforium etc, τα οποία ανήκουν στην ίδια εταιρεία και τα επρισσότερα σχόλια αφορούν στο σύστημα απαντήσεων που μάλλον είναι αυτοματοποιημένο ρομποτικό δηλαδή, είτε με άτομα εργαζομένους είτε καθαρά μέσω προγράμματος φτιαγμένο σε υπολογιστή.

Εμείς προσπαθήσαμε να σου δώσουμε όσο περισσότερο υλικό και πληροφορία μπορούμε, μπορείς να αφήνεις τα σχόλιά σου κάτω από κάθε ποστ για τα sites που έχεις χρησιμοποιήσει.

1 Comment

  • Γιώργος

    ( - )

    ΤίτλοςΑΕΚ

    Σχόλιο
    ΑΕΚ

    Θετικά
    ΑΕΚ

    Αρνητικά
    Τίποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *